Scrimă: Rareş Ailinca, locul 14 la Europenele de cadeți

Scrimă: Rareş Ailinca, locul 14 la Europenele de cadeți

Rareş Ailinca (CSM Braşov) a ocupat locul 14, Alexandru Zmău (CSM Iaşi) s-a clasat pe locul 16, iar Elton Dincă (CS Riposta) a terminat pe locul 21.

Cea mai bună performanță a obținut-o sportivul român Andrei Păştin (CS Dinamo), care a ocupat locul 6 în proba masculină de sabie a cadeţilor, vineri, în prima zi a Campionatelor Europene de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Soci (Rusia), potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă.

Păştin a intrat direct în turul al doilea, în care l-a învins pe Umut Kaya (Turcia) cu 15-10, în optimi l-a întrecut pe Tamas Urban (Ungaria) cu 15-13, fiind învins în sferturi de Balazs Kaiser (Ungaria) cu 15-14.

Rusul Magamed Halimbekov a câştigat aurul, argintul a revenit britanicei Ian Ren, bronzul fiind adjudecat de rusul Oleg Iusjakov şi ungurul Balazs Kaiser.

În proba de spadă a cadetelor, Mihaela Leonte (CSS Quarto Bucureşti) s-a clasat pe locul 20, Andrada Ghica (ACS Stesial) a terminat pe 26, Talida Enache (CS UNEFS), pe locul 44, iar Claudia Durău (LPS Craiova), pe locul 56.

Primele două locuri ale podiumului au fost ocupate de reprezentante ale Ungariei, Eszter Muhari, respectiv Kinga Dekany, în timp ce medaliile de bronz au fost cucerite de poloneza Karolina Staszulonek şi italianca Sara Maria Kowalczyk.

România participă la Europenele de cadeţi şi juniori cu 42 de sportivi.

Sâmbătă vor avea loc probele de spada masculin şi floretă feminin ale cadeţilor.

Loading...
  1. Andrei Pastin, locul 6, de la CS Dinamo, e tot brasovean

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap