Brașovul, printre orașele cu cele mai bune servicii de transport din țară

Brașovul, printre orașele cu cele mai bune servicii de transport din țară

În percepţia românilor, Alexandria, Drobeta Turnu-Severin, Călăraşi, Reşiţa şi Miercurea Ciuc sunt oraşele cu cele mai nesatisfăcătoare facilităţi de transport din ţară, potrivit unui studiu realizat de Storia în colaborare cu D&D Research, realizat pe un eşantion de 250.000 de oameni din 586 de cartiere.

„Putem spune că în aceste oraşe mici, care nu au mai înregistrat progres, timpul a îngheţat”, spune Dan Petre, Managing Partner D&D Research.

La polul opus, Oradea, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara sunt considerate de românii chestionaţi oraşele cele mai satisfăcătoare din punct de vedere al transportului.

Cele mai apreciate cartiere din punct de vedere al transportului sunt: Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din Bucureşti, Scriitorilor din Braşov, Centrul Civic din Braşov şi Mănăştur din Cluj-Napoca, în timp ce pe ultimele locuri ale clasamentului se situează cartierele Piaţa din Focşani, Galata din Iaşi, Iţcani din Suceava, Lacul Tei din capitală şi Kiseleff din Drobeta Turnu-Severin.

 

Loading...
  1. Sunteti niste handicapati si niste mincinosi! Va invit sa mergeti si voi cu autobuzul inainte sa aberati asa ceva. Cum puteti da un asemenea „verdict” cand voi nu v-ati scos curul niciodata din merțane? Jegurilor! SERVICIILE DE TRANSPORT DIN BRASOV SUNT INFECTE IDIOTILOR!!!!!

    Reply
  2. […] este în top și în ceea ce privește serviciile de transport din țară, dar și în topul judeţelor unde se câştigă cel mai […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap