blog-logo

Municipiul Codlea, prezent, în premieră, la Târgul de Turism al României

Municipiul Codlea, prezent, în premieră, la Târgul de Turism al României

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc la Romexpo București, cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului, respectiv Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

Cu sprijinul Consiliului Județean Brașov, Municipiul Codlea a fost promovat, în premieră la acest târg, unde a prezentat prin Serviciul de Promovare Turistică din cadrul primăriei oferta localității de le poalele Măgurii.

Pentru a duce spiritul de le poalele Măgurii, cele două reprezentante din cadrul Serviciului de Promovare Centru Istoric, respectiv d-na Slăveanu Corina și d-na Rișcău Paula, au promovat Municipiul Codlea prin distribuirea materialelor de promovare, prezentare de costume tradiționale săsești, dar și prin difuzarea unui material video cu titlul „Codlea Turistică 2018”, potrivit codlea-info.ro.

Alte articole:   Cauți medic bun de stomatologie copii în Brașov?

Echipa prezentă la București a adus la cunoștința vizitatorilor principalele obiective de vizitat în Codlea, printre care: Centrul Istoric, Muzeul Tradițiilor Codlene, Biserica Evanghelică C.A. Fortificată, ruinele Cetății Negre de pe muntele Măgura, zona de agrement „Maial”, Ștrandul Codlea cu cele două lacuri și traseele turistice montane.

Astfel, Municiupiul Codlea (Zeiden) intră în circuitul turistic național.

“Descoperă Săcele. Orașul unde ești oricând binevenit!”

La Târgul de Turism al României a fost și prezență săceleană, care au promovat Municipiul prin portul tradițional mocănesc și ceangăiesc, plăcinta mocănească, ateliere de încondeiat ouă în tehnica ceangăiască, materiale de promovare ale evenimentelor și atracțiilor naturale din zonă, sub sloganul “Descoperă Săcele. Orașul unde ești oricând binevenit!”, potrivit saceleanul.ro.

Alte articole:   Taximetriștii se plâng că sunt scoși de pe piață de transportul alternativ

Foto: codlea-info.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.