Inconştienţă? Fără permis, beat și cu o mașină furată!

Inconştienţă? Fără permis, beat și cu o mașină furată!
Politistii au oprit în trafic, sâmbătă, în jurul orei 5.00, pe DN1A, în zona Valea Dreasa, un conducator auto în vârstă de 33 ani care nu poseda permis de conducere.
În urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat, context in care a fost condus la Spitalul Judetean Brasov in vederea recoltarii probelor biologice.
De asemenea, în urma verificarilor efectuate cu privire la autoturismul utilizat, a rezultat ca acesta a fost sustras de persoane necunoscute din curtea unei societati comerciale din Feldioara in noaptea de 23/24 februarie.
„În cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si furt calificat, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz. Suspectul a fost retinut pentru 24 ore fiind introdus in arestul IPJ Brasov, iar in cursul acestei zile a fost arestat preventiv pentru 30 zile”, a precizat purtătorul de cuvânt ai IJP Braşov, Gabriela Dinu.
De asemenea, azi-noapte, în jurul orei 1.30, politistii au oprit in trafic, pe str. Poiana Ruia din statiunea Poiana Brasov, un conducator auto, in varsta de 22 ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judetean Brasov in vederea recoltarii probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.
Alte articole:   Cum să planifici o petrecere în afara orașului în cel mai mic detaliu
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap