blog-logo

Reparații capitale la sala de sport a Școlii Profesionale Germane Kronstadt

Reparații capitale la sala de sport a Școlii Profesionale Germane Kronstadt
A fost semnat contractul pentru reabilitarea sălii de sport de la Școala Profesională Germană Kronstadt (SPGK). Contractul pentru reparaţiile capitale la sala de sport este în valoare de 1.395.462,03 lei + TVA.
,,Săptămâna viitoare vom da ordinul de începere a lucrărilor, astfel încât, cu puţină şansă, să finalizăm această lucrare până la sfârşitul anului. Este o investiţie importantă pentru noi, mai ales prin prisma faptului că SPGK nu este doar un proiect de succes al Braşovului, ci reprezintă un proiect pilot pentru dezvoltarea învăţământului profesional din România şi, de aceea, consider că trebuie să le asigurăm elevilor de la SPGK condiţii optime de pregătire. Această şcoală, pe lângă faptul că este un proiect de suflet, este şi cel mai bun răspuns pe care sistemul de învăţământ îl poate poate da aşteptărilor existente pe piaţa muncii. Tocmai de aceea voi continua să susţin dezvoltarea sistemului de învăţământ profesional dual”, a declarat primarul George Scripcaru.
Prin proiect se urmăreşte reabilitarea termică a construcţiei printr-un termosistem de 10 cm polistiren expandat, ignifug la faţade, tâmplărie PVC cu geam termopan de culoare alba la ferestre, uşile vestiarelor şi cele de acces în sala de sport.
De asemenea, se vor realiza noi instalaţii electrice, sanitare, de încălzire și de gaz.
Termenul de predare a documentaţiilor: 3 luni de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor de proiectare. Termenul de execuţie a lucrărilor: maximum 9 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Dracula Trophy, câștigat de lungmetrajul spaniol „Amigo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.