Corona Brașov, la egalitate cu Ujepsti, după primele două partide din sferturile de finală ale Erste Liga

Corona Brașov, la egalitate cu Ujepsti, după primele două partide din sferturile de finală ale Erste Liga

Hocheiștii de la Corona Brașov au debutat cu dreptul în playoff-ul Erste Liga, obținând o prețioasă victorie în Ungaria, cu UTE. A fost prima partidă din seria celor maxim 7, în sferturile de finală ale competiției. Scor 4-1 (1-1, 1-0, 2-0) pentru Corona Brașov, pentru care au înscris M. Biro, B. Walls (2) și Z. Peter.

Prima linie a ,,lupilor” a avut următoarea configurație : Polc – Filip, Yemelianenko – Walls, MacMillan, Gliga. De remarcat evoluția foarte bună a liniei a patra, din care au făcut parte și M. Biro și Z. Peter, autori a două goluri.

În al doilea meci, disputat joi tot în Ungaria, Corona Brașov a pierdut greu, după repriza de prelungiri, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 1-1. Golul echipei brașovene a fost înscris în repriza a treia, de Walls (min.55,10). În prelungiri, Ujpesti a marcat în minutul 5,39, gazdele impunându-se, cu 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 1-0).

După primele două partide din Ungaria, scorul este egal, 1-1. Seria din sferturile de finală se mută la Brașov, următoarele două meciuri fiind programate la Patinoarul Olimpic, duminică și luni (ambele partide de la ora 18,30).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Șoferiță beată și fără permis, prinsă de polițiști
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate