PSD-ALDE se opune obligării autorităţilor locale la arborarea drapelului naţional de Ziua României!

PSD-ALDE se opune obligării autorităţilor locale la arborarea drapelului naţional de Ziua României!

Că politicienii ne vând pe nimic, de la o zi la alta,  nu mai este un secret. Dar ca să ajungi la limita trădării, deja este prea mult. Ca să cumpere voturile UDMR, în 21 februarie, în plenul Senatului, parlametnarii PSD şi ALDE s-au opus proiectului de lege privind obligarea autorităților locale de a monta steaguri tricolore pe bulevardele principale, la orașe și pe străzile principale la sate, cu ocazia Zilei Naționale (1 decembrie 2018). Pentru că aşa se tratează greaţa iredentiştilor maghiari din secuime, care nu vor să vadă arborat drapelul românesc de Ziua Naţională.

Iar acest lucru s-a întâmplat după ce proiectul a primit raport de adoptare din partea Comisiei de administrație publică, cel care a ordonat respingerea legii nu a fost așa cum poate vaă așteptați un lider UDMR, ci liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae (cel care a jignit și partizanii anticomuniști!). Iar printre ameţiţii care au votat alături de PSD sunt și unii de la USR…

La ordinul lui Șerban Nicolae, liderul Grupului PSD din Senatul României, majoritatea parlamentară, susținută de senatorii UDMR, le-a mai dat o lovitură românilor acum în anul Centenarului, asta după ce s-a dovedit a fi incapabilă să pregătească așa cum se cuvine această mare sărbătoare a românilor.

Întrebare pentru jigodiile din PSD care anii trecuţi arborau ca slogan „Mândru că sunt român”: când propuneţi şi votaţi şi autonomia Ţinutului Secuiesc, ca să ştie lumea când să ascută săbiile şi topoarele….

Alte articole:   Medierea în România este deficitară și acest lucru ne dăunează

P.S. Marius Dunca a votat cum a stabilit PSD, Allen Coliban s-a opus mizeriei PSD-ALDE-UDMR, Daniel Zamfir și Florin Orțan au chiulit

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Mai precis, inițiatorii s-au apucat să facă o modificare a unei legi (L75/1994) care funcționează din 1994. Și au vrut să introducă modificarea unui articol (Art. 2. – Drapelul României se arborează în mod permanent: ) care se referă la arborarea PERMANENTĂ a drapelului tricolor, cu un subpunct care se stabilește arborarea pentru cinci zile înainte de 1 Decembrie. Iar pentru asta, ar fi trebuit, de fapt, să modifice un alt articol (Art. 3. – Drapelul României se arborează temporar: ). Greu, cu legile astea și cu patrioții de conjunctură

  Reply
 2. Vorba trompetetei aleia: pentru ca se poate.

  Reply
 3. Ne-ați trădat și ne-ați vândut încontinuu pentru un pumn de arginți…Ați distrus țara sub toate aspectele. Pregătiți-vă să dați seama! Ața a ajuns la capăt! N-o să scăpați nici în mormânt! Trădători de Neam și Tară! Nu mai aveți nici un fel de scuze. Pentru că nu vi le mai acceptă nimeni.

  Reply
  • Cui să dea seama? Ție? Ața a ajuns la capăt?
   Fraiere, te crezi mare patriot fiindcă ceri să pună steagul românesc permanent.
   Auzi ce vorbe mari la el: N-o să scăpați nici în mormânt!
   Păcat că Internetul este la dispoziția oricăruia, să nu spun cui.

   Reply
   • Vai de tine amărât de român ce ești!!! Se vede de la o poștă câtă școală de român ai! Ce știi tu despre Transilvania și unirea acesteia cu România??? Tu arborează steagul ue ! Probabil în acela crezi. Sau poate al Ungariei! Ce ți-a dat ue până acum, amărâtule ??? Sau ești dintre aceia căruia oculta a reușit să-ți răsucească mintea pentru așa-zisa fericire a democrației europene? Incultura aici duce!!! Enjoy it, amice!

    Reply
 4. Lasă ca au alte steaguri. Să-l arboreze pe cel al NATO, pe al UE, ori pe al SUA, că si așa țara asta nu ne mai aparține nouă românilor.

  Reply
 5. CONSTANTIN CIOROBEA 22 martie 2018, 8:10 PM

  Pote ca trebuie facute niste regelemetari legislative dar toate loclitatile din ROMANIA trebuioe sa arboreze drapelul national, toate celelalte discutii nu isi au rostul.
  Credeti ca in Ungaria, Rusia, Germania, SUA ii trececuiva prin cap sa nu arboreze drapelul national?
  Nu cred dar la noi se poate cand astfel oferi opiniei publice subiect de discutii pentru a orienta atentia catre alte subiecte decat cine, cum, cand si cat a furat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.