Lumea ridică tot mai sus preșul sub care s-a ascuns mizeria de la Poliția Locală din Brașov

Dezvăluirile pe care le-a făcut newsbv.ro în privința abuzurilor de la Poliția Locală Brașov se pare că au convins brașovenii să aducă în atenția opiniei publice și alte fapte care sunt cel puțin discutabile.

Iată ce a postat un brașovean. Femeia de serviciu de la Poliția Locală lustruiește mașina șefului, în timp ce angajații scot bani din buzunar pentru curățarea mașinilor de serviciu. Și fără să crâcnească, altfel…

Ar mai trebui o mică mențiune. Dl. Nicolae Aldea, cel mai șef peste toți polițiștii locali din municipiu, ar trebui să își înnoiasca declarația de avere, că onor Consiliul Local a crescut consistent salariile de la această instituție, iar dacă cineva se uită la ce venit are, să nu creadă că este vreun amărât de agent stradal care se plimbă pe stradă și nu vede, de exemplu, mașinile parcate pe locurile destinate persoanelor cu probleme loco-motorii chiar lângă Prefectură, ca să nu ne depărtăm prea departe de sediul Poliției Locale, ca să nu-i rătăcim pe oamenii conduși de iubitul conducător minte luminată.

CITEȘTE ȘI:

Șeful Poliției Locale din Brașov, la pescuit cu mașina instituției

VIDEO Un polițist local din Brașov, filmat când bătea un om al străzii în birou

Dar, pentru că este loc de și mai bine, îi sugerăm dlui. Aldea să ia exemplu de la un alt coleg care se crede Dumnezeul comunitarilor din alt județ.

Alte articole:   Iohannis a semnat decretul. Se dau banii pentru bone!

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.