blog-logo

Sărbătoriţi româneşte iubirea la Castelul Bran

Sărbătoriţi româneşte iubirea la Castelul Bran

În ciuda ninsorii și a gerului, soarele răzbește în inimile îndrăgostiților, la Castelul Bran. Pe 24 februarie 2018, Dragobetele sărută fetele! Cu o inimă din turtă dulce, aromată. O inimă mare, pentru doi, ca să o împartă așa cum își împart bucuriile până la adânci bătrâneți.

Toate cuplurile care vor vizita Castelul Bran vor primi în dar deliciosul desert. Iar cei care nu pot ajunge la Bran, pot participa la un concurs interactiv, la Radio Brașov, pentru a câștiga premii frumoase, în ton cu primăvara.

Conform tradițiilor străvechi, pe 24 februarie natura revine la viață, păsările cântă cu bucurie, florile anotimpului își fac apariția pentru a ne înfrumuseța viața, iar toate acestea se petrec sub bagheta feciorului chipeș și puternic, Dragobete, numit și Năvalnicul sau Logodnicul Păsărilor.

Alte articole:   VIDEO Brașovean de 32 de ani mort în Munții Bucegi

Legenda povestește despre Dragobete că este un personaj mitologic, similar lui Eros și lui Cupidon, ce oficiază în cer, la începutul fiecărei primăveri, nunta tuturor viețuitoarelor. O bună ocazie de a primi cu bucurie darurile primăverii, la Castelul Bran!

Accesul la Castelul Bran pe 24 februarie 2018 se va face în intervalul orar 9.00 – 16.00, preţul biletului fiind 40 lei pentru adulţi, 25 lei pentru studenţi, 30 lei pentru seniori şi 10 lei pentru copii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.