Inițiativa Civică România 3.0 – Demnitate, Suveranitate, Drepta s-a lansat vineri. Ce politician brașovean este membru

Inițiativa Civică România 3.0 – DemnitateSuveranitateDreptate s-a organizat și este gata să se prezinte în fața românilor.

Iată și câteva măsuri pe care aceasta le susține:

„Ne pronunțăm ferm pentru apărarea valorilor morale creștine ale poporului român. Pe acest temei, susținem necondiționat demersul de modificare a articolului 48 alineatul 1 din Constituția României în sensul definirii căsătoriei (fundamentul familiei) ca uniunea liber consimțită dintre bărbat și femeie, demers inițiat de Coaliția pentru Familie și sprijinit de semnăturile a peste 3 milioane de români cu drept de vot”.

„Intr-o tara in care un om ca Lucian Onea este procuror sef structura (poate ca am termina cu tot, daca i-am vedea pe procurorii DNA macar 15 minute fiecare in fata camerelor de luat vederi, atunci am intelege magnitudinea escrocheriei nationale pe care o traim). Dosare contrafacute, probe aranjate, un sistem mafiot de conducere a tarii prin dosare.

Clasa politica esta astazi hulita si pentru lipsa sa de curaj. Oamenii nu mai au incredere in politicieni și pentru ca nu ii vad facand nimic pentru a le rezolva problemele. Cand oamenii au mers in puscarii, cand oamenilor le-au fost sparte usile de mascati, au fost condamnati pe biletele la ordin, injositi, abuzati, cu probe masluite, terfeliti de acoperitii din presa, politicienii au tacut.

Putini sunt acei politicieni, putini sunt acei jurnalisti care au avut curaj si care au vorbit. Traim azi momente in care clasa politica are o ultima sansa. De a indrepta raul, de a se elibera de frica, de a intelege haosul in care se scalda Romania.
Este ceasul din urma. Romania se indreapta spre prapastie. A venit vremea sa eliberam Romania”.

„Considerăm că orice altă soluție în afara propunerii de revocare a doamnei Laura Codruța Koveși constituie un act de recunoaștere, asumare și legitimare a actelor și faptelor abuzive comise de către procurorii aflați sub directa coordonare a procurorului șef al DNA și, implicit, sub autoritatea Ministrului Justiției.

Falsificarea și trunchierea probelor, influențarea și șantajarea martorilor, arestările preventive abuzive, imixtiunea și intimidarea celorlalte puteri ale statului trebuie să înceteze!

Teroarea instituită de procurori trebuie să ia sfârșit de îndată! Se impune ca DNA-ul și procurorii din România să își desfășoare activitatea în limitele stabilite de Constituție, “potrivit principiului legalităţii și al imparţialităţii”.

Solicităm Ministrului Justiției să întreprindă de îndată toate acțiunile necesare pentru restabilirea supremației Legii, pentru revenirea la separația și echilibrul puterilor în stat și pentru ocrotirea Drepturilor Omului în România!”.

Iată primele nume anunţate că au aderat la România 3.0

Liviu Pleșoianu, Marius Obreja, Vlad Moisescu, Ingrid Mocanu, Flori Maior, Paul Hitter, Iulian Capsali, Dan Chitic, Aurelian Popa, Razvan Constantinescu, Mircia Gutău, Andrei Chiliman, Traian Galleguillos, Ovidiu Zara, Aristotel Căncescu, Marinela Zoica Dragomir, Sorin Strutinsky, Laura Vicol, Ovidiu Puțura, Daniel Caraman, Tudor Pendiuc, Nicușor Constantinescu, Cristi Anton, Silvian Ciupercă, Alexandru Anastasescu, Daniel Dragomir.

Loading...
 1. Nu sunteti credibili !!! Cati dintre cei 25 sustinatori nu au probleme cu JUSTITIA ???

  Reply
 2. Ingrid Mocanu, Aristotel Căncescu, Nicușor Constantinescu, Sorin Strutinsky (din grupul Mazare), etc Astia nu sunt in puscarie deja??

  Reply
 3. 1. Muaahaaahaaa! Se strang randurile. Dar de frig. 2. Ca mai suntem si noi pe aici. Astia au impresia ca daca ei se cred tari noi suntem fraieri. Asa cum ei nu dorm noptile cautand variante sa puna justitia in genunchi, tot asa nu dormim nici noi si cautam solutii alternative cu efect imediat in asanarea clasei politice si crearea unei vieti decente. Ca ne-am cam saturat sa stam in strada ca oricum stam degeaba. Deci, atentie! Tot ne luam noi tara inapoi macar asa de al dracului. Mai bine o zi leu decat o viata cotarlă.

  Reply
 4. Adunatura de jigodii. Adunati, cum altfel, decat sub deviza cre(s)tinismului! Inca o dovada ca religia e folosita pentru manipularea poporului.

  Sa fie o coincidenta faptul ca toate tarile ortodoxe sunt subdezvoltate?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap