blog-logo

Prinsă în flagrant în timp ce încerca să înșele o brașoveancă prin metoda „Accidentul”

Prinsă în flagrant în timp ce încerca să înșele o brașoveancă prin metoda „Accidentul”

O femeie din Iași a fost reţinută de poliţiştii braşoveni, marți, după ce aceştia au prins-o în flagrant cu banii pe care îi luase de la o victimă înşelată prin metoda „Accidentul”.

Împreună cu alți complici, au contactat telefonic, o brașoveancă, sub pretextul că fiul acesteia are nevoie urgentă de bani, pentru că a accidentat grav o persoană.

Suspecta, în vârstă de 32 de ani, s-a deplasat la domiciliul victimei din municipiul Braşov şi a ridicat banii. Imediat după ce a luat banii de la victimă, femeia a fost „ridicată” de poliţişti.

„Polițiștii, cu sprijinul D.O.S – Brigada de Operațiuni Speciale Brașov, au documentat activitatea infracțională a femeii. Aceasta a fost surprinsă în flagrant la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 01.10, când,  în urma unor indicații telefonice primite de la colaboratorii săi, s-a deplasat la domiciliul unei femei, din municipiul Brașov, unde  ar fi menținut-o pe aceasta în stare de eroare referitor la faptul că fiul ei ar fi accidentat grav o persoană și are nevoie de o sumă mare de bani, apoi a luat de la partea vătămată suma de 25.050 lei, sumă găsită ulterior asupra ei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Alte articole:   „Femeia, eterna poveste”, concert extraordinar dedicat zilei de 8 Martie

Femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov, iar miercuri a fost propusă spre arestare preventivă, Judecătoria Braşov emiţând mandat pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru înşelăciune, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate