Handbal: „Indiferent de starea noastră, la Baia Mare trebuie să câştigăm!”

Handbal: „Indiferent de starea noastră, la Baia Mare trebuie să câştigăm!”

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Dragoş Dobrescu, a declarat înaintea plecării spre la Baia Mare pentru meciul din Cupa României, că este conştient că echipa îşi mai poate îndeplini obiectivul doar prin Cupa României, condiţii în care există o singură variantă pentru Corona la meciul de sâmbătă,cu HCM Baia Mare.

„Este clar pentru toată lumea că suntem obligaţi să câştigăm meciul de sâmbătă, din Cupa României, pentru că această competiţie a rămas ultima noastră şansă de a ne îndeplini obiectivul. Suntem realişti, situaţia în care suntem face ca fiecare meci să fie extrem de dificil, pentru că jocul nostru este departe de ceea ce ne dorim şi de ceea ce poate această echipă.

Tehnicianul a mai adăugat că între numele jucătoarele de pe foaia de joc şi ce arată acestea în teren, este o diferenşă prea mare, dar că speră ca lucrurile să intre în normalitate chiar de la partida din Cupa României.

„Sper din suflet să se producă acel declic în fiecare jucătoare şi să vedem în teren altceva din partea lor. Aşa cum am mai spus-o de atâtea ori, între ceea ce avem în lot şi ceea ce jucăm este o diferenţă mult prea mare. Am discutat din nou între noi, nici fetele nu îşi explică ce se întâmplă de ce nu reuşim să ne facem jocul pe care îl vrem. Cu toate acestea, nu putem claca, avem nevoie de o mobilizare maximă şi de o victorie care să producă acel declic în noi”.

Alte articole:   Zeci de cărţi de identitate provizorii, emise în weekend-ul alegerilor prezidenţiale

Dragoş Dobrescu se aşteaptă la un joc disputat, mai ales că a mai jucat cu HCM Baia Mare în iarnă, în meciurile amicale. „La Baia Mare, indiferent de starea noastra psihică, trebuie să ne adunăm şi să ieşim de pe teren calificaţi în turul următor. Nu va fi un joc uşor, am întâlnit echipa din Baia Mare în meciurile amicale din această iarnă şi nu am avut nici atunci un joc uşor. Sunt bătăioase şi normal, vor să demonstreze că au valoare. În plus, rezultatele pe care noi le-am obţinut în ultima vreme, au dat curaj tuturor echipelor, astfel că fiecare va intra în teren cu gândul că are o şansă mare. Acum, mai rămâne să vedem cum stau şi jucătoarele noastre cu orgoliul, pentru că am făcut cam mulţi paşi greşiţi. Este vorba până la urmă de numele clubului şi numele fiecărei jucătoare din lot, valoare care trebuie însă demonstrată şi în echipă, nu doar individual.”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap