blog-logo

Carambol cu trei maşini la intersecţia Căii Făgăraşului cu Şoseaua Cristianului

Carambol cu trei maşini la intersecţia Căii Făgăraşului cu Şoseaua Cristianului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost alertat să intrevină în cazul unui accident care a avut loc azi-dimineață, la intersecția Căii Făgărașului cu Șoseaua Cristianului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă, în accident sunt implicate trei autoturisme. Două persoane sunt accidentate, conştiente, cu traumatisme cranio-cerebrale minore.

La faţa locului se află o autospecială de stins incendii, un echipaj SMURD și o ambulanță.

„O femeie care a condus un autoturism inmatriculat in Bucuresti, pe Soseaua Cristianului, catre complexul comercial de la nr. 7, la intersectia cu Calea Fagarasului, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care circula dinspre Codlea spre Brasov si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului autoturismele au fost proiectate intr-un al treilea autoturism care circula dinspre Rasnov spre Brasov. In urma accidentului, conducatoarea autoturismului care nu ar fi acordat prioritate si alte doua femei, ocupante ale autoturismului care circula dinspre Codlea, au suferit vatamari corporale si au fost transportate la SCJU Brasov. Conducatorii auto au fost testati din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat,  rezultatul fiind 0 in cazul tuturor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Țigările vor fi mai scumpe. UE urmează să propună o taxă pentru vaping (țigări electronice cu nicotină eliberată sub formă de vapori)

Leave a Reply

Your email address will not be published.