Din 24 februarie se deschid târgurile de mărțișoare

Din 24 februarie se deschid târgurile de mărțișoare

Se aproprie Mărțișorul, iar edilii au stabilit zonele unde se vor putea comercializa produsele specifice zilelor de 1 martie şi 8 martie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, se vor vinde mărţişoare în mai multe locuri din oraş dar şi în pieţele agroalimentare „Star”, „Dacia”, „Astra” şi Tractorul, unde există deja cereri din partea comercianţilor.

Un târg de mărţişoare va fi pe bulevardul Eroilor, pe promenada de la Parcul Titulescu. Aici vor fi amplasate 40 de tonete, pentru vânzarea de mărţişoare, posibil şi pentru flori, în funcţie de cerinţe. Perioada pentru vânzarea mărţişoarelor pe promenada de la Parcul Titulescu este 24 februarie – 1 martie.

Un alt târg de mărţişoare va fi amenajat în zona Complexului Bartolomeu, unde au fost aprobate 16 tarabe, pentru aceeaşi perioadă. Acestora li se vor adăuga, în perioada 3-8 Martie, alte 14 mese, pentru comercializarea de flori.

De asemenea, în Triaj vor fi trei locuri pentru vânzare de mărţişoare în perioada 27 februarie -1 martie şi trei pentru vânzare de flori, între 2 – 8 martie, pe strada Filiaşi,

Alte 7 locuri de vânzare vor fi în cartierul Noua pe strada Levănţicăi, acestea fiind solicitate pentru perioada  24 februarie – 1 martie. În aceeaşi zonă, în perioada 7-8 Martie, vor fi opt tarabe cu flori.

În plus, spații dedicate special mărțișoarelor și florilor vor exista în fiecare dintre piețele publice din oraș.

Solicitările pentru ocuparea unui loc de vânzare a mărţişoarelor sau a florilor, atât în pieţele publice, cât şi pe domeniul public în anumite zone, vor fi aprobate după principiul „primul venit, primul servit“.

Pentru a ocupa un astfel de loc, solicitanţii trebuie să plătească abonamentul de ocupare a domeniului public, in funcție de zonă. Astfel, pentru Bartolomeu, Triaj şi Noua comercianţii vor plăti câte 3,5 lei/mp/zi, iar pentru Bd. Eroilor, lângă Parcul Titulescu tariful va fi de 6 lei/mp/zi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap