blog-logo

Cod galben de ninsori abundente, până joi

Cod galben de ninsori abundente, până joi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, două atenţionări cod galben de ninsori abundente, ambele vizând şi judeţul Braşov.

Prima atenţionare cod galben de ninsori abundente, local viscolite, depunere de strat consistent de zăpadă a intrat intră în vigoare marţi seară, la ora 22.00 și expiră pe 14 februarie, la ora 11.00.

Atenționarea vizează judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.

A doua atenţionare cod galben de ninsori intră în vigoare pe 14 februarie, la ora 11.00 şi expiră pe 15 februarie, la ora 11.00, vizând judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Harghita, Bacău, Vaslui, Braşov, Covasna, Vrancea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.

Alte articole:   Categorii noi de angajați incluși în etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, se vor înregistra ninsori temporar însemnate cantitativ cu depunere de strat de zăpadă consistent în estul Carpaţilor Meridionali, în Carpaţii Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei şi local în nordul Munteniei.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45-50 km/h, iar la altitudini de peste 1.500 m, în special în Carpaţii de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită şi vizibilitate redusă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate