blog-logo

Multe Urări și Iubire Eternă PSD

Multe Urări și Iubire Eternă PSD

De multi ani îmi impun, ca ziarist, să nu reacţionez ca partizan politic. Ca ziarist, consemnezi declaratii şi le prezinti publicului. De aceea, nu sunt de acord cu ce face Mălin Bot, fost coleg la Adevărul. În postura lui, nu mai este ziarist, este protestatar, luptator de guerila urbană. Orice, nu ziarist.

De multe ori sunt înjurat ba de pesedisti, ba de penelisti, când prezint declaratiile seci ale unor lideri politici locali, ca m-am dat „cu ei”. Ma mai înjura şi altii, dar ăia chiar nu conteaza. Dar, în acest moment, cu toate beep-urile din lume, doresc sa transmit Multe Urări și Iubire Eternă PSD.

Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august

Probabil oamenii de serviciu şi de servicii o să ceară către FB sa fiu blocat. Îmi asum acest risc. Dar nu e firesc ca stat (Dragnea – statul suntem noi) să impui angajatorilor sa plateasca dari catre stat pentru ore de munca neprestate. Nu e firesc ca un om sa lucreze 2, 4, 6 ore si să plătească angajatorul dările lui la stat pentru 8 ore. În condițiile în care unii muncesc 8 ore și au parte de aceleași beneficii. Care mama dracului este echitatea aia socială? Sau este o explicație pentru falimentul economiei românești pe mâna PSD?

În România nu se mai poate vorbi despre economie de piata, etatismul cercurilor de interese ale PSD a depăşit nu bunul simţ, ci reguli care încalcă flagrant normele Uniunii Europene. De aceea, cred că este firesc, ca popor cinstit, să cerem UE să nu ne mai accepte în comunitate.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

Cu un mic amendament. Să lase uşile – vizele deschise pentru cei care chiar vor să muncească cinstit, să facă o afacere cinstită, dar într-o ţară în care ipochimeni care habar nu au cum să ţină pe linia de plutire o afacere fără să aibe contracte cu statul nu au putere de decizie.

Culmea este aceea că, să le spui comunişti celor din PSD îi jignești pe unii care chiar aveau idealuri de egalitate pentru popor. Dragnea nu este comunist, el și acoliții lui au ca singur obiectiv, la fel cum s-a întâmplat și în vechile legislaturi, „cașcavalul” și „ciolanul”, meniul zilei pentru clasa politică românească.

Distribuie dacă îți place!
  1. Problema este ca, aprox. 90% a bugetarilor de la stat, in frunte cu sefii lor de „paie”, Nu fac absolut nimic, din contra, ii blocheaza total pe cei competanti (f. putini la numar) . Va spun asta din propria experienta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.