blog-logo

Lacătele iubirii strălucesc la Castelul Bran

Lacătele iubirii strălucesc la Castelul Bran

Valentine’s Day este un bun prilej pentru Contele Dracula să-și dezvăluie latura sa sentimentală. Astfel, pe 14 februarie 2018, Sufrageria Casteului Bran devine un spațiu cald și primitor, în care aromele de cafea și ceai, dar și de ciocolata caldă și căpșune, se vor amesteca după gustul îndrăgostiților.

Cuplurile care îi vor trece pragul, indiferent de vârstă, își vor putea mărturisi cele mai frumoase sentimente, în compania lumânărilor, învăluiți de acorduri muzicale pe măsură. Este ziua în care zidurile reci, care păstrează poveștile demult apuse cu prințese și cavaleri, vor fi martore ale visurilor și speranțelor actuale ale îndrăgostiților.

Și cum vizitarea Castelului Bran este, pentru mulți, un moment memorabil, Contele s-a gândit să ofere posibilitatea îndrăgostiților să-și mărturisească iubirea prin intermediul unui lacăt sub formă de inimioară care va dăinui peste timp la poalele edificiului. Se vor scrie astfel povești de iubire ce se vor adăuga celor pe care Castelul Bran le-a trăit în 640 de ani de existență.

Alte articole:   VIDEO Brașovean de 32 de ani mort în Munții Bucegi

Accesul la Castelul Bran pe 14 februarie 2018 se va face în intervalul orar 9.00 – 16.00, preţul biletului fiind 40 lei pentru adulţi, 25 lei pentru studenţi, 30 lei pentru seniori şi 10 lei pentru copii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.