„Cutezătorii” stand up comedy-ului din România vin la Braşov!

„Cutezătorii” stand up comedy-ului din România vin la Braşov!

Teo, Vio și Costel sunt veterani ai genului și fac stand up comedy de aproape 15 ani și au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.

Au început in 2003- 2004 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko. Acum au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați, a evenimentelor de tip laborator de comedie și a serilor de Open Mic!

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați. Face stand up comedy alături de colegii săi de la Club 99 și asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Talentați, implicați în foarte multe proiecte, atât personale cum ar fi: Vio – “Show de Seara” la Comedy Central), Teo – Sector 7 și Costel cu “Ai noștri” sau “Starea Nației”, dar și în proiecte comune, cei trei sau ”Sfânta Treime a Standup-ului românesc” cum au mai fost numiți de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viața personal

Când? JOI, 15 Martie ora 19.00
Unde? Centrul Cultural Reduta
Informații: 0765 436 963
Bilete: 60/50 ron in in functie de proximitatea fata de scena
Bilete s-au pus in vanzare la casierie de luni- vineri intre orele 10.00-18.00. Contact casierie 0744 368 736.
Bilete sunt in vanzare si online la https://goo.gl/feUNTt

Alte articole:   FOTO Mădălina Pamfile, alături de Liga Sexy în Kasho Club
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap