blog-logo

Suspectul în crima de pe strada Înfrățirii a fost reținut. Anchetatorii au refuzat să facă public cazul (Foto)

Suspectul în crima de pe strada Înfrățirii a fost reținut. Anchetatorii au refuzat să facă public cazul (Foto)

UPDATE Gruparea Mobilă de Jandarmi a confirmat că a reţinut suspectul principal (17 ani) în cazul crimei de pe strada Înfrăţirii, în această dimineață, în jurul orei 7.30, pe Bulevardul Saturn. Aceasta a fost dus la Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

În cursul zilei de duminică, o persoană a sunat la 112 și a sesizat că o persoană este decedată într-un imobil de pe strada Înfrățirii din municipiul Brașov.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, care au început cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Polițiștii și procurorii au iau în considerare moartea în condiții suspecte a persoanei de 23 de ani, dar au refuzat să dea publicităţii acest caz.

 „Confirmăm că am fost sesizați cu privire la identificarea, de către un apelant, a unei persoane decedate. Există suspiciunea comiterii unei astfel de fapte, sunt luate în calcul toate variantele”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionut Marin.

Între timp, pe reţelele de socializare, lucrurile erau deja clare: fapta era deja publica. Apărusera detalii legate de identitatea celor doi frati, adrese, profile de Facebook, ba chiar şi detalii despre modul cum a avut loc crima, prin înjunghiere, iar poza agresorului era distribuită pentru a fi identificat.

Alte articole:   SlanăFest Brașov, ediția a IV-a!
Distribuie dacă îți place!
  1. […] Reamintim că adolescentul și-a ucis fratele, în vârstă de 23 de ani, în dimineaţa zilei de 4 februarie 2018, în apartamentul în care locuiau, apoi a fugit. A doua zi, băiatul a fost prins de jandarmi pe Bulevardul Saturn, și dus la Poliție pentru audieri. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.