blog-logo

UNPR ameninţă cu excluderea consilierilor locali dacă nu respectă statutul partidului

UNPR ameninţă cu excluderea consilierilor locali dacă nu respectă statutul partidului
În ultimele luni, canalele media au propagat intoxicarea lansată de lideri ai PMP, potrivit căreia PMP si UNPR au fuzionat.
„Procesul de fuziune nu a fost niciodată finalizat, în ciuda dorinței unor foști membri UNPR, printre care îl amintesc și pe dl. Valeriu Steriu. UNPR este o formațiune politică de sine stătătoare, înscrisă în Registrul Partidelor Politice de la Tribunalul București la poziția numărul 48. Nu mă surprinde decizia de azi a domnului Traian Băsescu. Este o decizie firească, având în vedere aspectele juridice existente! La nivelul județului Brașov, situația este foarte clară, UNPR are 21 de consilieri locali, care trebuie să respecte statutul partidului și apartenența, în caz contrar riscând excluderea!”, ne-a declarat liderul UNPR Braşov, Mihai Bârsan.
Acesta spune că „tentativa de fuziune” nu a adus decât deservicii organizației județene a UNPR, iar Valeriu Steriu a preluat, pe persoană fizică, un sediu renovat și reabilitat din banii partidului.
„Mai sunt 2-3 membri care îl susțin, unii așteaptă contracte cu primăriile, în special în domeniul proiectării, aici voi aminti societatea ARENA, al cărei administrator a fost prezent în biroul fostului primar Hermeneanu, în momentul flagrantului organizat de DNA. Sunt detalii care vor fi clarificate ulterior, eu voi merge până la capăt!”, a preciyat Bârsan.
În ceea ce privește relația cu organizația județeană a PMP, aceasta este una normală, susţine sursa citată, dialogul cu viceprimarul Mihai Costel fiind unul constructiv.
„Problemele au apărut de la dl. Steriu și de la cei 2-3 aghiotanți ai săi. Acest deputat și-a deschis chiar și un sediu-fantomă la Brașov și și-a plasat fostul șofer în postul de șef de cabinet al prefectului Rasaliu. Este fiul unui preot controversat din Brașov. Uniunea Națională pentru Progresul României a fost, este și va rămâne un partid de sine stătător. La nivelul județului Brașov dorim să devenim o alternativă la actualul PSD, un partid care, pe plan local, pierde teren în fiecare zi”, a mai menţionat Mihai Bârsan.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Misiune de transport dificilă a salvamontiștilor râșnoveni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate