blog-logo

Trei dintr-o lovitură. Fără permis, cu mașină neînmatriculată și cu numere false

Trei dintr-o lovitură. Fără permis, cu mașină neînmatriculată și cu numere false

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov au identificat un bărbat de 23 de ani din judeţul Braşov care a condus un autoturism pe DN 73 A având dreptul de a conduce suspendat.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că autoturismul nu era înmatriculat, iar numerele de înmatriculare montate pe acesta au fost atribuite unui alt autoturism.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals, precum şi conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

Prins beat la volan la 9 dimineața

Alte articole:   Petiţie către primarul Allen Coliban

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 09.21, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov au identificat un bărbat de 51 de ani din judeţul Braşov care a condus un autoturism pe D.N. 13  aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

La testareaconducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,81 mg/l alcool pur. În consecinţă acesta a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate