blog-logo

Centrul Cultural Reduta, parteneriat cu Teatrul Andreu Mureşanu din Sfântu Gheorghe

Centrul Cultural Reduta, parteneriat cu Teatrul Andreu Mureşanu din Sfântu Gheorghe

Teatrul „Andrei Mureșanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe a început anul în forță, cu deplasări în țară și în străinătate și cu încheierea a noi parteneriate. Totodată, echipa a pornit și repetiții pentru o nouă premieră, dar și pregătiri pentru evenimente speciale pe care le va derula în 2018.

Directorul Teatrului, Anna Maria Popa, a anunţat că s-a încheiat un parteneriat prin care trebuie să participe lunar, sau la două luni, cu spectacole în mai multe orașe din ţară.

„Avem un nou parteneriat cu Centrul Cultural «Reduta», din Brașov, unde nu doar că vom merge cu anumite spectacole pe care le vom juca în fața publicului brașovean, ci vom implementa o variantă de premieră dublă: când vom avea o premieră în Sfântu Gheorghe, a doua zi vom avea și la Brașov, ca să acoperim, practic, ambele orașe. Această inițiativă a fost a domnului director al Centrului «Reduta» (actorul MArius Cisar – n.r.), care a dorit să începem un parteneriat de genul acesta. Celelalte deplasări sunt în orașe din regiune unde nu există altă instituție de acest gen, de limbă română, și este, practic, tot datoria noastră să venim cu spectacole în fața publicului vorbitor de limba română. Asemenea localități sunt: Bălan, Toplița, Târgu Secuiesc, Covasna…sunt orașe în care mergem destul de des. Programul deja este public, iar biletele sunt puse în vânzare până în luna martie, inclusiv. În fiecare lună avem deplasări în diverse locații”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sistem de dezinfecție a aerului, eficient și împotriva virusului SARS-CoV-2, testat de Primăria Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate