blog-logo

Tentativă de omor cu o coadă de topor într-un târg de vechituri

Tentativă de omor cu o coadă de topor într-un târg de vechituri

Un bărbat de 33 de ani a fost agresat într-un târg de vechituri din Braşov, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe autor după câteva ore de la comiterea faptei şi acesta şi-a recunoscut fapta.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict între două persoane într-un târg de bunuri second-hand. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului au identificat victima, în vârstă de 33 ani, în stare de inconştienţă, prezentând o plagă la nivelul capului. Verificările preliminare au condus la stabilirea semnalmentelor persoanei care ar fi comis fapta şi a autovehiculului utilizat pentru a părăsi locul evenimentului, indicii care au contribuit la identificarea autorului, în vârstă de 38 ani”, potrivit Poliţiei Braşov, citată de Mediafax.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, vineri, amenzi în valoare totală de 9.200 de lei

Se pare că agresorul şi-a lovit victima cu o coadă de topor în cap. Procurorul din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. În timpul audierii, agresorul şi-a recunoscut fapta. Acesta a fost reţinut, iar duminică va fi prezentat Tribunalului Braşov cu propunerea de arestare preventiva.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.