blog-logo

Sezonul trolerelor pe pârtiile din Poiana Brașov (Foto)

Sezonul trolerelor pe pârtiile din Poiana Brașov (Foto)

După ce în urma cu ceva timp o doamnă a fost surprinsă în timp ce se delecta, nu cu schiurile ci cu trolerul pe o pârtie din Poiana Brașov, și în ciuda averizărilor salvamontiștilor brașoveni, privind intrarea persoanelor neechipate corespunzător și chiar cu bagaje voluminoase după ele pe pârtiile de schi, de această dată, o familie, doi adulți însoțiți de un copil s-au deplaseat pe mijlocul pârtiei, punând în pericol siguranța lor și a schiorilor.

„Din păcate, povestea cu oamenii neechipați care își cară trolerele pe pârtie se repetă. În condițiile în care în ultima vreme a nins mult, determinând un flux mare pe pârtiile din Masivul Postăvarul, aceste persoane pun schiorii și pe ele însele în pericol. Ceea ce e cel mai rău este că au și un copil cu ei”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Serviciului Salvamont Brașov.

Turiştii nu au părut deranjați de schiorii, care au fost nevoiţi să facă slalom printre ei, ci şi-au văzut liniştiţi de drum.

Alte articole:   Polițiștii au dat, sâmbătă, 149 de sancțiuni în valoare totală de 26.150 de lei

Pentru a „ține sub control” turiștii indisciplinați, Consiliul Local Brașov a adoptat un Regulament al schiorilor, iar Serviciul Public Local Salvamont și Poliția Locală Brașov au un semnat de curând un parteneriat pentru „prevenirea accidentelor pe domeniul schiabil al municipiului”.

Foto: SPLS Brasov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate