blog-logo

Judeţul Braşov are 62 de unităţi de învăţământ cu toalete în fundul curții

Judeţul Braşov are 62 de unităţi de învăţământ cu toalete în fundul curții

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, a anunţat astăzi că se vor lua măsuri pentru a rezolva problema toaletelor din 62 de unităţi şcolare care au toalete în afara şcolii propriu-zise.

„Am aflat de pe site-ul Ministerului Educaţiei că în judeţul Braşov există 62 de unităţi şcolare. Îl sun de azi-dimineaţă pe inspectorul şcolar gerneral să ne spună care sunt cele 62, din ce localităţi, iar din cotele de echilibrare să le alocăm primăriilor sumele necesare pentru a nu mai exista această problemă la nivelul judeţului. Nu suntem pe primul loc la acest capitol, dar nu e normal ca în 2018 să nu există toalete în interiorul unităţilor de învăţământ”, a afirmat Gabor.

Alte articole:   Diana Bosca: Din cei 30 de copii pe care-i am în clasa a II-a, la o școală din Săcele, doar șase se pot conecta la orele online

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Eu daca nu as sti ca doar de aia ca suntem zona tampon intre bau-bau (Rusia) si Occident as crede si azi ca visez cand ma uit prin ziare si citesc ca suntem
    membri UE.

    Reply
  2. Directori incompententi pusi de PSD . Degeaba le-au dat raspunsurile la examen,, ca nu-s in stare sa managerieze nimic. Astia nici familia lor n-o pot manageria, daramite o scoala . Afara cu incompetentii. Cheltuiesc bugetul scolilor aiurea, cu festivitati si parandaraturi. Semidocti pusi in functii de conducere , doar pt ca au carnet rosu de partid. Pe sate , sunt cei mai prosti oameni ai PSD-ului pusi in functii de conducere. Semianalfabeti , care se cred directori. Cei mai multi dintre ei nici macar nu sunt profesori, au iintrat si ei in invatamant si-l fac praf.Fac gafe dupa gafe, cheltuiec banii aiurea si nimeni nu-i trage la raspundere. Aroganti, semidocti, fuduli si incapabili sa recunosca ca sunt inferiori profesorilor de rand, care nu au pile. Derbedeii astia, grasi de atata puturosenie si minte ingusta , stau turceste pe tronul din fundul curtii ( iar altii care au WC in scoala …mannca MARO direct din latrina).
    Oameni noi si capabili. Concursuri adevarate , fara raspunsuri primite pe filiera rosie!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.