blog-logo

Hoți din magazine cercetați penal după ce ar fi comis mai multe furturi

Hoți din magazine cercetați penal după ce ar fi comis mai multe furturi

Dosare penale pentru furt pentru o femeie și un bărbat, după ce au fost prinși că furau diferite produse din societăți comerciale.

În primul caz, a fost reținută de polțiști, o femeie în vârstă de 31 de ani, care încerca să fure haine dintr-un magazin de unde furase fără să fie prinsă și cu o zi mai înainte.

Luni seara, femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să sustragă articole vestimentare dintr-o unitate comercială de pe str. Zaharia Stancu.

Poliţiştii au cerut sa vizioneze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin, și au constatat că suspecta furase din magazin şi cu o zi înainte de a fi prinsă.

„În urma vizualizării camerelor de supraveghere instalate în incinta magazinului a rezultat că aceeași persoană a mai sustras articole vestimentare și în ziua precedentă”, a precizat reprezentantul IJP Brașov, Ionuț Marin.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor în vederea tragerii la răspundere penală.

Alte articole:   "Romance", un spectacol extraordinar de balet neoclasic, pe scena Operei Braşov 

Reținut, după ce s-a „aprovizionat” zile întregi din supermarket

Într-un alt caz, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 27 ani din judeţul Braşov, care este acuzat că a comis mai multe furturi dintr-un supermarket de pe Șoseaua Cristianului.

Potrivit reprezentanțiilor Poliției Județene Brașov, furturile ar fi fost comise în perioada 23 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018,  prin îndepărtarea sistemelor de siguranţă aplicate produselor.

Bărbatul este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.