blog-logo

Adrian Gabor: Avem cea mai modernă Maternitate din țară

Adrian Gabor: Avem cea mai modernă Maternitate din țară

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Gabor, anunțat, într-o conferință de presă, că săptămâna viitoare se va da în funcţiune vechiul corp al Maternităţii Braşov, care a fost renovat cu fonduri de la Banca Mondială şi dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie, care face din această unitate cea mai modernă din țară.

„Toate documentele sunt în regulă, iar dacă reușim, o parte din spital se va muta deja luni în corpul renovat. Comisia de recepție de la Ministerul Sănătății  este astăzi  la Maternitate și să vedem când se va face deschiderea oficială. Anul 2017 a fost dedicat sănătății, prin cel mai mare buget alocat unităților spitalicești din subordinea Consiliului Județean, care începe să se concretizeze odată cu încheierea unor investiții majore. Este o investiție de peste 5 milioane de euro care va face din Maternitatea Brașov un etalon de calitate și performanță a serviciilor medicale atât pentru spitalele publice, cât și pentru cele private”, a spus vicepreședintele Consiliului Judeţean,  Adrian Gabor.

Alte articole:   Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV - supliment alimentar pentru imunitate

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Si spaga, cat mai e spaga la maternitatea Brasov, fratelo Gabore?!?
  Oare cati doctori ginecologi nu si-au facut spitale particulare in Brasov si aiurea doar pe banii de salariu de la stat, oare??
  Cazul de la Cluj a doctorului urolog e peste tot, si mai ales in domeniul ginecologic si ortopedic.
  Si degeaba avem spital modern daca direct si indirect trebuie sa dai spaga la nasterea unui copil, aidca o bucurie.
  Romanii se nasc si mor in Coruptie generalizata.
  DNA, ce faceti/? pe cine paziti si controlati?!?

  Reply
 2. Atentie ! Maternitatea Brasov a fost retrocedata ilegal bisericii evanghelice c.a. Brasov , intrucat suprafata construita desfasurata a constructiilor edificate de Statul Roman, depasesc cu mai mult de 50% decat cele pretinse a fi a bisericii respective ! Tov. Cancescu a favorizat aceasta retrocedare ILEGALA si nu numai asta. Secretara Maria Dumbraveanu a fost informata , cu probe, si evident NU a luat nici o masura. Ei au „cumparat” maternitatea cu cc. 4 milioane Euro, de la biserica in cauza, cu votul C.J.Bv. Mai sunt inca multe elemente ale tuturor retrocedarilor catre biserica evanghelica c.a. dar stau inca in sertarele DNA – ului . Ghiciti de ce ?Hai ca acum chiar ca ma enervez ! Sper ca sa – mi fie publicat comentariul meu ! Evident ca, dl. Gabor s. a. cunosc cele de mai sus si evident. nu fac nimic. Poate mai pica un „Audi” !

  Reply
 3. In privat, multumesc inca o data pt. ca imi publicati comentariile . Aveti, ca si mine mare curaj, indiferent pe cine atac si am dovezi . Pacat ca, organele statului isi fac cam greu meseria ! Sa – i ajutam, ce spuneti ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.