blog-logo

PSD: Beculețe tricolore pe Tâmpa, pentru marcarea Centenarului Unirii

PSD: Beculețe tricolore pe Tâmpa, pentru marcarea Centenarului Unirii

Liderul organizației municipale a PSD, Lucian Pătrașcu, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că grupul consilierilor locali va propune , pentru a sărbători Centenarul Unirii cum se cuvine, ca pe Tâmpa să fie realizat un tricolor din circa 3.000 de becuri colorate, roșii, galbene și albastre.

„Becurile ar urma să fie montate pe stâlpi din lemn, care să fie amplasați temporar pe Tâmpa, cu acordul custodelui ariei protejate. Ceva asemănător există în orașul italian Gubbio, care aprinde pe dealul de lângă oraș un pom de Crăciun din becuri colorate. Rezultatul ar fi creșterea atractivității orașul nostru din punct de vedere turistic. Brașovul ar putea intra și în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume alcătuit din becuri colorate. Bani la buget vor fi suficienți. În 2017, doar 5,55% s-a realizat din Capitolul Investiții. Sper ca anul 2018 să fie ce al demarării investițiilor”, a precizat Pătraşcu.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Noua preşedintă interimară la Organizația Municipală Brașov a Femeilor Social-Democrate, consilierul local Gabriela Urse, a anunţat că, din luna decembrie, face parte din Comisia de Cultură.

„Tot pentru a marca anul centenarului, propunem organizarea Festivalului de Film Românesc, preponderent istoric, în orașul nostru, pe durata  a 10 zile, în luna iunie. Ne dorim proiectarea de filme istorice în cele mai frecventate zone ale municipiului: Piața Sfatului, Piața Sf. Ioan, zona comercială Coresi, dar și în stațiunea Poiana Brașov. Ne dorim ca Executivul Primăriei, dar și colegii noștri din Consiliul Local să sprijine acest proiect benefic pentru Brașov. Costurile nu vor fi foarte mari. Vom încerca să atragem și Televiziunea Română în acest proiect”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate