blog-logo

Au fost reținuți suspecții în cazul bărbatului omorât într-un imobil de pe strada Aurel Vlaicu

Au fost reținuți suspecții în cazul bărbatului omorât într-un imobil de pe strada Aurel Vlaicu

Polițiștii au reuşit să identifice și să rețină suspecții în cazul omorului dintr-un imobil situat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Braşov.

În urma verificărilor, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 29 ani , cunoscut ca făcând parte din mediul persoanelor fără adăpost.

„Echipe formate din lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliției Mun.Brașov- Biroului de Investigaţii Criminale , Secţiile de Poliţie nr.1, 2, 3, 4, 5 Braşov şi o echipă de suport de specialitate din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au procedat la executarea măsurilor de identificare şi imobilizare a 2 persoane ( un bărbat de 23 ani și un minor de 17 ani din jud.Brașov), suspectate de comiterea infracţiunii de ,,omor” care au fost depistate pe raza municipiului Braşov, conduse la sediul I.P.J. Braşov și prezentate procurorului din cadrul Parchetului Tribunalului pentru Minori și Familie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Alte articole:   Noi stații de autobuz pentru linia destinată transportului elevilor, la Făgăraș

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 ore şi introduse în cadrul arestul I.P.J. Braşov, urmând ca, în data de 21 ianuarie 2018, să fie prezentate Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.