blog-logo

Demisă din funcţie, Adela Diaconu pleacă din PSD

Demisă din funcţie, Adela Diaconu pleacă din PSD

Adela Diaconu, fosta preşedinta a organizaţiei municipale de femei a PSD, a fost demisă din funcţie. Mai exact, i s-a terminat brusc interimatul pe acest post. Nemulţumită de modul cum a avut loc întreaga acţiune, Diaconu a anunţat că pleaca din partid.

„Sambata, am fost anuntata sec de presedintele interimar al Organizatiei municipale PSD, Lucian Patrascu, ca interimatul meu ca presedinta a Organizației Municipale Brașov a Femeilor Social Democrate s-a terminat. Știu ca nicio functie nu este pe viata, insa ma asteptam ca aceasta decizie sa imi fie comunicata de cei doi colegi de partid cu care am lucrat timp de un an, asa cum ar fi fost fair-play. Mai exact de Marius Dunca si Roxana Manzatu – superiorii ierarhici pe linie politica.
Decizia care mi-a fost comunicata este cu atat mai surprinzatoare cu cat in urma cu nicio luna tot acest grup de colegi de partid ma felicitau pentru activitatea desfasurata in calitatea de presedinte OFSD Municipiul Brasov. Insa, conform modului de actiune din ultimul timp al acestui partid, in functii de conducere se doresc oameni cu potenta financiara si cat mai servili formatiunii.
Pe parcursul acestui interimat, toate actiunile mele au vizat comunitatea si categorii de oameni mai putin favorizati de soarta (copiii institutionalizati, copiii provenind din familii sarace etc). Am facut totul din suflet si empatic, nu din perspectiva posturii de presedinte OFSD Municipiul Brasov.
Ca si inainte de a detine cu caracter interimar această funcție, voi continua sa ma implic in actiuni sociale, sa fac voluntariat in sprijinul copiilor defavorizati sau cu afectiuni grave, sa promovez oamenii talentati si care aduc plus de valoare comunitatii brasovene si Romaniei.
Cât despre ceea ce înțeleg unele persoane din PSD Brașov din sintagma „a face politică”, nu resimt decât dezamăgire. Eu cred că a te implica în politică înseamnă a lucra în folosul cetățenilor, a-i ajuta pe cei care au nevoie, a încerca să schimbi în bine mentalități și instituții, a crea punți de comunicare cu societatea. Din păcate, ceea ce se întâmplă în PSD Brașov este departe de aceste deziderate. De aceea, am decis să nu mai continuu și îmi voi prezenta demisia din acest partid”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic
 1. Normal ca pleaca! Dar…cine a pus-o sa se inscrie initial? Oare nu i-a fost bine cand lua bani de la cabinetul lui Dunca, desi nu trecea deloc pe la servici?

  Reply
 2. poti sa vi la proteste impotriva psd ului a restul brasovenilor !

  Reply
 3. Efectiv , nu as fi vrut sa comentez aceasta stire ! Dar …este suparator , ca un presedinte interimar sa ia masura demiterii Presedintei Org de Femei ! Cand nu ai fost ales de nimeni …. cum poti sa ai tupeul , sa ai o astfel de atitudine …? Si nici macar …nu ma refer la activitarea = 0 …ca si conducator al Org Municipale ( fara nicio reactie la protestele anti PSD fara precedent la Brasov ) …si ca si Consilier Local !
  Din pacate ….PSD si-a pierdut identitatea la Brasov !

  Reply
 4. doamne fereste!!! sa iti strici imaginea cu asa oameni de nimic…iar bietii sportivi cu ce au gresit ? pacat ca au fost asociati cu ministrul 0…ce a facut pentru sport?
  nimic ….doar poze si vorbe.
  doru tampa probabil unii au fost folositi pt imagine…ai verificat ca era simbolic cu norma de 2 ore pe 600 lei :)))
  hai sa ii luam pe toti din psd brasov sa vedem ce salarii au pe functii publice ce contracte si ce afaceri.
  ar fi interesant

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.