Parlamentarilor nu trebuie să le fie frică de Dragnea sau să voteze cum vrea acest condamnat

Parlamentarilor nu trebuie să le fie frică de Dragnea sau să voteze cum vrea acest condamnat

Președintele României a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă în funcția de prim-ministru, fapt ce a stârnit numeroase controverse. Românii s-au supărat pe președinte, pe PSD, pe opoziție, iar sâmbătă urmează să iasă din nou în stradă.

Consider că protestatarii ar trebui să se adune în fața birourilor parlamentare sau, dacă acestea nu există, în fața caselor actualilor parlamentari.

Președintele ar fi putut numi un premier profesionist, dar acesta nu ar fi trecut de Parlament. Un președinte nu poate rezolva problema pe care votanții (sau… lipsa votanților) au creat-o, când au trimis în Parlament niște oportuniști, care adoptă un comportament umil în fața șefului de partid. Românii nu ar trebui să fie supărați pe președinte.

De ce nu se supără pe parlamentari și nu își dau întâlnire în birourile lor de audiență sau, dacă nu-i găsesc, de ce nu se duc în fața caselor lor pentru a le cere să nu voteze pe cineva care nu-i reprezintă?

Parlamentarilor nu trebuie să le fie frică de Dragnea sau să voteze cum vrea acest condamnat. Pentru parlamentari trebuie să conteze ce vor cei care i-au ales, aceștia au așteptări de la ei și le-au încredințat misiunea de a-i reprezenta acolo.

În 20 ianuarie, căutați-vă parlamentarul la birou, acasă (fie că e trecută sau nu în declarația de avere), la prieteni, pe Facebook și spuneți-i că fie votează cum doriți, fie îi așteptați demisia! Brașovenii ar trebui să îi caute pe parlamentarii PSD, care ar fi cei mai responsabili de actuala criză,

Alte articole:   Centrul de Agrement din Poiana Brașov a fost redeschis

Mulți brașoveni s-au săturat să-i tot ceară demisia lui Dragnea sau să tot strige „Jos PSD!”. Nu funcționează, că nimeni nu aude iar nesimțirea social-democraților e mare. Cine îl ține pe Dragnea în fruntea Camerei Deputaților? Cine votează miniștrii? Cine votează legile justiției? Cine votează bugetul? PARLAMENTARII DUMNEAVOASTRĂ!

Haideți să le cerem tuturor să nu voteze acest guvern făcut pe genunchi (sau, pe genunche, să înțeleagă și cei de la PSD)… Am avut un brașovean în Guvern, pe Dunca, ce a făcut acesta pentru județul nostru? Poate că nu ar fi rău ca brașovenii să protesteze în fața vilei în care acesta locuiește, deși nu apare în declarația sa de avere…

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Willy "Eu zic sa abordam problema altfel: sa ne adresam direct UE" 20 ianuarie 2018, 10:27 PM

    PNL nu e complice la nenorocire, nu? Pai cum dracu sa te duci sa votezi PNL, de exemplu, cand singuri s-au faultat? Cine dracu se uita in gura lor cand vorbeau in tandem, intai Gorghiu aia si dupa aia imediat Blaga? Sau invers.Te luau greturile si te enervai numai cand ii vedeai! Si Putin daca iesea parlamentar si tot nu votam PNL. De ce sa ii votam? Sa le facem cadou Parlamentul doar de aia ca sa nu iasa PSD, asa cum i-am facut cadou lui Iohannis presedintia doar ca sa nu iasa Ponta? Ce, asa merge acuma pe reteta Iliescu – Vadim? Votam sa nu iasa ala? Daca vrei sa guvernezi aratat-ne si noua „votantilor” ca poti si vrei sa guvernezi, ca MERITI! Nu sta la pleasca! Pune OAMENI CA LUMEA, sa ii voteze lumea. Da, PSD s-a adresat cum trebuie votantilor sai si aia s-au dus (la vot). Acum ne ducem si noi (dracului). Restul partidelor nu s-au adresat cum trebuie sau deloc celor care i-ar vota in mod normal. Pai daca ei nu se pronunta noi de ce sa ii trimitem in Parlament, numai asa de-a dracu sa nu iasa ailalti? Cum au stat in letargie asa si munceau. Sa nu zica vreun idiot ca sunt cumva pesedist („mai bine mort, decat pesedist, mai bine golan…”) uite si CV-ul meu electoral. Mereu cu PNL (cand m-am dus la vot, ca am mai si sarit) si o data presedinte, pe Iohannis (doar de aia sa nu iasa Ponta, ca altfel nu il votam pe balalau nici daca ma ruga frumos). Ca sa nu o mai lungesc, in legile alea modificate scrie cumva ca se aplica doar membrilor PSD? De legile alea modificate o sa beneficieze toti politicienii care au sau au avut musca pe caciula. Iesiti voi in strada si urlati voi mult cu „Jos labele de pe justitie” si „Vrem alegeri anticipate” sa vedeti numai cum va incarca frigierele in plus si toti coruptii din opozitie. Eu zic sa abordam problema altfel: sa ne adresam direct UE la proteste. Ca asa pierdem timpul. Timpul oricum o sa ne piarda el pe noi. La puscarieeeeeeeee!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.