blog-logo

Trei şcoli din Braşov au fost închise

Trei şcoli din Braşov au fost închise

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, trei școli din județ au întâmpinat probleme: școala gimnazială Lunca Câlnicului, Școala Gimnazială Șoarș, Școala Grânari (Jibert). Cele trei unități școlare însumează un număr de 90 de elevi, care vor recupera orele săptămâna viitoare.

199 de posturi de transformare  din 43 de localități au fost afectate, 29 dintre acestea fiind pe raza județului Făgăraș. În total au avut de suferit 3 mii de consumatori.

„Județul Brașov se află în continuare sub atenționare cod portocaliu de ninsori și vânt puternic. Începând de ieri, din momentul în care au început precipitațiile, am procedat împreună cu cei de la CNAIR la răspândirea materialului antiderapant pe toată rețeaua de drumuri naționale 450 de kilometri, am păstrat în permanență legătura cu colegii de la București, de la minister, și cu cei din Consiliul Județean Brașov. În momentul de față se circulă pe toate drumurile naționale DN 10, DN 11, DN 73, DN 1A, chiar și pe DN1 a fost rezolvată problema cauzată de alunecarea celor 10 mașini în rigola de pe marginea drumului, între Brașov și Predeal. S-a acționat la timp cu material antiderapant în cantități suficiente, s-a acționat preventiv, înainte să înceapă ninsoarea, iar după ce a început să ningă, în permanență cele 62 de utilaje de la CNAIR s-au aflat în teritoriu,” a declarat prefectul Brașovului, Marian Rasaliu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, în perioada 5-7 martie, 515 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 222.100 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.