blog-logo

Fost procuror DNA Brașov, cercetat pentru „represiune nedreaptă”

Fost procuror DNA Brașov, cercetat pentru „represiune nedreaptă”

Un fost procuror de la DNA Brașov este cercetat pentru represiune nedreaptă, anunță România Liberă. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis că Iulian Nica trebuie anchetat pentru infracțiunea specifică celor care abuzează de poziția lor. Nica este la al doilea dosar penal și va fi cercetat pentru fapte din perioada în care activa la DNA Brașov, când a instrumentat dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

Judecătorii Înaltei Curți au decis redeschiderea anchetei în care sunt vizați procurorul Iulian Marius Nica și ofițerul de poliție judiciară de la DNA Brașov, Ciprian Nicolae Feticu. Cei doi au fost reclamați la parchet de Ion Sorin Iacob, personaj trimis în judecată în dosarul în care sunt judecați Viorel Hrebenciuc și Tudor Chiuariu, mai scrie Romania Libera.

Alte articole:   Platforme anti-urși pentru deșeuri și collare, luate în calcul pentru alungarea urșilor

Cazul a fost instrumentat la DNA Brașov chiar de către procurorul Iulian Nica, aflat acum la Parchetul Tribunalului Brașov. Acest lucru arată că faptele pentru care sunt cercetați Nica și Feticu au legătură cu perioada în care ambii făceau echipă în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Acuzațiile sunt extrem de grave: represiune nedreaptă sau cercetare abuzivă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate