blog-logo

Maşina preşedintei organizaţiei municipale a femeilor PSD Braşov, vandalizată

Maşina preşedintei organizaţiei municipale a femeilor PSD Braşov, vandalizată

Surpriză neplăcută sâmbătă dimineaţă pentru preşedinta organizaţiei municipale a femeilor din PSD Braşov, Adela Diaconu. Maşina, parcată în Centrul Istoric al Braşovului, la părinţi, a fost vandalizată.

„Mi se pare ciudat că am păţit aşa ceva exact după ce în presă a apărut bilanţul OFSD Braşov şi mai e scris şi cu roşu. Până acum nu am avut nicio problemă. Nicio altă maşină nu a fost vandalizată în zonă, deci nu cred că e o coincidenţă. De altfel, nu am avut niciun incident rutier în peste zece ani”, ne-a declarat Adela Diaconu, care a precizat că a sunat la Poliţie pentru a semnala cele întâmplate.

Adela Diaconu a candidat din partea PSD Brașov pentru Senat la ultemele alegeri parlamentare.

Alte articole:   RAR: Mașină reparată cu colțare pentru gips carton. Fiți atenți unde și cum vă reparați mașina! (Foto)

„In dimineata zilei de 13.01.2018, Sectia 1 Politia Brasov a fost sesizata prin apel la 112 de catre o femeie din Brasov, cu privire la faptul ca si-a gasit autoturismul proprietate personala in parcare, avand scris pe portierele dreapta fata si dreapta spate ale autoturismului, cu o substanta de culoare rosie, initialele C+R. In urma sesizarii, a fost efectuata cercetarea la fata locului, constatandu-se cele relatate de proprietara autoturismului. Politistii Sectiei 1 Brasov au efectuat investigatii in vederea identificarii si exploatarii posibilelor inregistrari surprinse de camerele de supraveghere video instalate in zona, identificarii de martori si alte mijloace de proba”, precizeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, Mihaela Hermenean.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.