Alege produse naturale și certificate, atunci când vine vorba de sănătatea animalelor

De cele mai multe ori, atunci când animalele de companie sau nu, au o problemă de sănătate, cei mai mulți dintre noi au tendința de a căuta soluțiile în mediul online, pe internet, fie încearcă diferite remedii, fără a întreba însă un medic specialist veterinar. Chiar și așa, atunci când alegem un tratament sau un adjuvant veterinar, trebuie să ne asigurăm că produsele sunt certificate și de calitate. Iar dacă acestea sunt și naturale, atunci este cu atât mai bine.

Promedivet România, vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de produse naturale, acvaristica dar și produse biocide (raticide, insecticide, dezinfectanți).

De mai bine de 15 ani, Promedivet este o companie născută din pasiune pentru animale. Bazele societății au reprezentat activități sanitar-veterinare, cu ajutorul a două cabinete și farmacii veterinare, situate în județul Mureș. Aflați într-un proces continuu de formare și dezvoltare, din anul 2002, activitatea societății s-a diversificat.

A fost înființată o secție de producție cu produse de uz veterinar. S-a pus accent pe calitatea superioară a ingredientelor pentru a obține rezultate deosebite. Pentru început au fost fabricate produse de acvaristică și suplimente nutritive destinate animalelor de companie. Treptat, gama de produse a fost îmbogățită cu produse cosmetice de uz veterinar, dar și cu produse Biocide. Aici vorbim despre Raticide, Insecticide și Dezinfectați.

Alte articole:   Medierea în România este deficitară și acest lucru ne dăunează

Succesul de care se bucură compania Promedivet Sovata este datorat calității superioare a produselor pe care le aducem și le păstrăm în raport optim, calitate – preț, pentru clienți.

Producător fiind, Promedivet a lansat recent gama de produse Herba Top, o serie de adjuvanți veterinari cu extracte din plante medicinale pentru uz veterinar, specifice firmei, sub diferite forme: pulberi, suspensii, spray. Produsele au fost testate și au obținut rezultate foarte bune, acestea fiind apreciate de către clienți și colaboratori.

HERBA – TOP BRONCHO conține extracte de plante medicinale, cu proprietăţi expectorante, antiinflamatoare, antitusive, calmează tusea și curăță căile respiratorii, dizolvând mucusul. Acest produs este indicat ca și adjuvant în afectiuni respiratorii, în tratamentul faringitei, bronșitei acute și cronice, în traheo-bronșite acute, pneumonii acute și cronice.

Adjuvantul veterinar se administrează pe cale orală, diluat în apa de băut, timp de 5 – 7 zile, și este recomandat pentru cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, porumbei, iepuri sau câini.

Pe site-ul www.promedivet.ro puteți găsi mai multe produse din gama Herba Top Broncho, ce vin în sprijinul animalelor dumneavoastră.

HERBA – TOP IMUNO asigură suportul sistemului imunitar printr-un complex veterinar puternic cu ingrediente naturale, inclusiv prin formula unică, de amestec de plante medicinale. Acestea au proprietăți imunostimulatoare, cresc imunitatea nespecifică a organismului, stimulează activitatea hepatobiliară, depurativ, scurtează perioada de convalescență. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, curci, porumbei, iepuri.

De asemenea, Herba – Top Imuno Suspensie se indică la câini ca adjuvant la animale slăbite, convalescente, pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului faţă de diferite afecţiuni bacteriene, virale, micotice sau parazitare.

Adjuvanții veterinari sunt realizați în România de către societatea Promedivet ce vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de produse de uz veterinar, biocide, raticide, insecticide, acvaristică și adjuvanți. Avizate și notificate pe teritoriul întregii țări, produsele Promedivet sunt la dispoziția clienților prin distribuitorii societății, dar și online pe www.promedivet.ro

Alte articole:   Se întrerupe curentul în mai multe localități din județul Brașov

Produsele biocide, așa cum sunt definite de actele normative, sunt acele substanțe active și preparatele conținând una sau mai multe substanțe active, condiționate într-o formă în care sunt furnizate utilizatorului, având scopul să distrugă, să împiedice, să facă inofensivă și să prevină acțiunea sau să exercite un alt efect de control asupra oricărui organism dăunător, prin mijloace chimice sau biologice.

Unul dintre cele mai noi și puternice insecticide apărute pe piața din România, este Fortefog Midi Fumer, un insecticid pe baza de aerosol de unica folosinta ce produce un fum similar termonebulizarii prin eliberarea unui fum insecticid ce patrunde in spatiile greu accesibile (crapaturi, fisuri, sisteme de ventilatie si alte spatii de dimensiuni reduse.) Acest produs poate fi găsit și cumpărat online de pe pagina Promedivet.ro.

În gama ECTOCID, de la Promedivet, veţi găsi insecticide destinate animalelor de companie pentru combaterea ectoparaziţilor: acarieni, căpuşe, purici şi păduchi, dar şi produse insecticide destinate pentru suprafeţe (clădiri, vehicule publice, clădiri industriale, magazine, adăposturi, spaţii destinate pentru creşterea animalelor, etc) în combaterea gândacilor şi a furnicilor. În această categorie sunt produse atât în formă concentrată, cât şi în formă gata preparată pentru folosire (spray, pulbere).

Mai multe produse, dar și sfaturi utile pentru îngrijirea animalelor dumneavoastră, puteți găsi pe site-ul www.promedivet.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.