blog-logo

Şofer de la Peneş Curcanul, găsit mort în autoutilitară

Şofer de la Peneş Curcanul, găsit mort în autoutilitară

Un bărbat a sunat sâmbătă la dispeceratul 112 şi a anunţat că, cel mai probabil, un şofer zace mort la volanul unei autoutilitare parcată în apropiere de Hanul Valea Ursului din Argeş. Cînd a ajuns la faţa locului, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a stabilit că cel de la volan era mort de peste 2 ore. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru autopsie.
Sâmbătă, reprezentantul societăţii Peneş Curcanul a observat pe GPS că una dintre maşinile care distribuie marfă se află staţionată de ceva timp, în comuna Bascov. L-a sunat pe şoferul pe care-l ştia bolnav de diabet, însă, deşi telefonul suna, angajatul său nu răspundea. Din acest motiv, şi-a sunat un prieten, rugându-l să meargă în zona indicată de coordonatele de pe GPS să vadă ce se petrece.

Alte articole:   Accesul în parcurile și zonele verzi ale Brașovului se schimbă. Liber cu biciclete, hamace și câini ?

Când a ajuns la faţa locului, în zonă, lângă autoutilitară era deja un echipaj de poliţie, unul de pompieri de la descarcerare şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Oamenii legii fuseseră sesizaţi de participanţi la trafic cum că unui şofer i s-ar fi făcut rău la volan. Autoutilitara încărcată cu carne era pornită, iar uşa blocată. Conducătorul auto, Nicolae B, de 55 de ani, din Codlea, zăcea culcat pe-o parte, căzut spre scaunul din dreapta. Echipajul descarcerării a reuşit să dechidă uşa, iar cînd bărbatul a fost preluat de echipajul medical, nu se mai putea face altceva pentru acesta, decît să se constate decesul.

Alte articole:   Cum vor funcționa școlile din județul Brașov, de luni, 17 mai

„Am fost solicitaţi să intervenim la un pacient cu identitate necunoscută, decedat. Pacientul avea lividităţi şi rigiditate instalate, motiv pentru care nu s-au mai impus manevrele de resuscitare“, declara la scurt timp medicul de pe echipajul SMURD, Valentina Neacşu.

Banii şi bunurile găsite în maşină de oamenii legii au fost predate unui reprezentant al societăţii Peneş Curcanul, unde era bărbatul angajat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru autopsia care va stabili cauza decesului. Cel mai probabil omul a făcut infarct, în timp ce conducea. Văzând că îi este rău, a tras pe dreapta într-un refugiu, aproape de hanul Valea Ursului, dar nu a apucat să ceară ajutor, murind în scurt timp.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate