Pieton accidentat mortal la Ucea. Într-un alt accident, o fetiţă a fost lovită pe strada Carpaţi

Pieton accidentat mortal la Ucea. Într-un alt accident, o fetiţă a fost lovită pe strada Carpaţi

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.45, polițiștii Biroului  Rutier Făgăraș  au fost sesizați cu privire la  producerea unui accident rutier  pe DJ 10 C, în localitatea Ucea de Sus.

„Un bărbat de 21 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. DJ 105C, dinspre Ucea de Jos spre Victoria, în dreptul imobilului cu nr. 301 a surprins și accidentat un bărbat de 45 ani, din județul Brașov, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.strada Carpaţi. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.30, polițiștii Biroului  Rutier Brașov  au constatat producerea unui accident rutier  pe str. Carpați, din municipiul Brașov.

„O minoră de 12 ani, din județul Brașov, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 37 ani, din județul Brașov, pe banda nr. 1, dinspre str. Berzei spre str. Colonia Metrom. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Brașov, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează oamenii legii.

Alte articole:   Ministrul Sănătăţii: „Dacă va fi nevoie, vom prelungi starea de alertă”

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.