Coliziune frontală între două autoturisme. Șapte persoane au fost rănite, printre care și un copil

Coliziune frontală între două autoturisme. Șapte persoane au fost rănite, printre care și un copil

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală, vineri, pe DN 1, între Codlea şi Vlădeni, în zona podului peste râul Geamăna.

În urma accidentului șapte persoane au fost rănite, printre care și un copil.

Cele șapte persoane au suferit poli traumatisme, printre care fracturi la membre, la bazin, traumatisme cranio-cerebrale și au fost transportate la Spitalul Județean Brașov de către echipajele SMURD și Ambulanță.

„În urma accidentului a rezulatat vătămarea celor 4 ocupanţi din autoturismul care a pătruns pe contrasens, 3 femei şi un bărbat şi a celor trei din autoturismul care a circulat regulamentar, un bărbat, o femeie şi o minoră de 6 ani, toţi fiind transportaţi la unităţi medicale”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că o tânără în vârstă de 20 de ani, care şofa un autoturism înmatriculat în Bucureşti ar fi vinovată de accidentul rutier.

Șoferiţa circula spre Braşov în momentul în care, la km 192, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus regulamentar, notează mytex.ro.

Cercetările în caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: ISU Brasov

Alte articole:   De astăzi, restricții de circulație în Săcele din cauza săpăturilor Companiei Apa Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap