Autorităţile au aflat cine a solicitat montarea panourilor antivaccinare

Autorităţile au aflat cine a solicitat montarea panourilor antivaccinare

Reprezentanţii Inspecţiei Sanitare din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov au depistat persoana care a afişat pe un panou publicitar din municipiul reşedinţă, la sfârşitul anului trecut, mesaje împotriva vaccinării, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr.Claudia Bularca.

Persoana a fost depistată şi nu este din Braşov. Ea va fi fi chemată săptămâna viitoare la sediul DSP Braşov pentru clarificarea situaţiei şi aplicarea măsurilor prevăzute de legislaţia sanitară în vigoare.

Mesajele împotriva vaccinării de pe respectivul panou situat pe strada 13 Decembrie din Braşov au fost date jos, a precizat sursa citată.

La sfârşitul anului trecut, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că în Braşov, Iaşi şi Cluj au apărut panouri publicitare cu mesaje împotriva vaccinării, arătând că acestea reprezintă un atentat la sănătatea publică.

Alte articole:   FOTO Steagul Consiliului Județean a ajuns pe cel mai înalt vârf din Munții Alpi
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Hai sictir,ati aflat un rahat! PAnourile sunt puse de Oameni pățiţi,cu copii mutilați sau uciși de vaccinuri. De o comunitate care luptă pentru libertatea de a alege și dreptul la informare. Mâncați rahat și sper sa va vaccinaţi cat mai curând, poate scăpăm odată de mizerii de oameni ca voi!

  Reply
  • @David

   Esti Olivia Steer sub numele de David?

   De copii aia care au murit anul trecut de rujeola ce zici idiotule? Si aia au murit din cauza vaccinurilor?

   Hai sa iti zic care e logica voastra, a astora care nu vreti sa va vaccinati: Podul asta e sigur 99,99%, cred ca voi inota pt ca nu e 100% sigur.

   P.S.
   Sa zbori cu avionul nu e 100% sigur. Sa ai grija sa nu zbori poate se intampla ceva.

   Reply
 2. Domnul David, si eu mi-as dori principial cam aceleasi lucruri: sa scapam unii de altii, sa traim frumos in doua comunitati separate, unii care se vaccineaza si ceilalti care nu. Ar fi perfect. De asemenea, ar fi cam trist pt comunitatea de nevaccinati sa aiba de-a face cu bolile din evul mediu. Dar, in fine, dreptul la libera alegere.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate