blog-logo

Primăria încă aşteaptă oferte pentru studiile de fezabilitate la 5 unităţi de învăţământ

Primăria încă aşteaptă oferte pentru studiile de fezabilitate la 5 unităţi de învăţământ

Dintre cele 12 unităţi de învăţământ pentru care Primăria Braşov a demarat din toamna trecută procedura de achiziţie a realizării de studii de fezabilitate (SF) în vederea extinderii sau mansardării, pentru 5 dintre acestea , Municipalitatea a fost nevoită să amâne de două ori termenul de licitaţie din cauză că nu s-a prezentat nici un ofertant. Următorul termen de licitaţie este 26.01.2018.

Lucrările pentru care trebuie realizate SF-urile sunt: extindere  Grădiniţa nr .26; mansardare  Şcoala Gimnazială  nr. 9, corp B (str. Brazilor); extindere  Şcoala Gimnazială  nr. 27;  extindere  Şcoala Gimnazială nr. 30; extindere  Liceul Vocaţional de Arte Plastice H.M. Teutsch.

Suma totală alocată pentru întocmirea studiilor este de 188.187,08 lei.

Extindere  Grădiniţa nr. 26

Extinderea are scopul de a descongestiona spaţiile existente la  corpul de clădire în care funcţionează grădiniţa în prezent. Se va studia  posibilitatea de extindere pe orizontală sau  pe    verticală. În cazul soluţiei  de extindere orizontală se va prevedea legătură între corpul existent şi corpul nou.

Suprafaţa estimată extinderii este de 700 mp cu acelaşi regim de înălţime ca şi clădirea existentă  şi se vor prevedea săli de clasă, grupuri sanitare şi vestiare.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric pe mai multe străzi din Săcele

Mansardare  Şcoala Gimnazială  nr. 9, corp B

Pentru a face faţă multiplelor cereri din partea celor care ar dori să înveţe la această şcoală şi asigurarea unor condiţii optime de confort  şi igienă este  necesară mansardarea clădirii.

Se  vor studia soluţii de mansardare pe întreaga suprafaţă existentă  în vederea realizării de săli de clasă şi grupuri sanitare, se vor prevedea materiale performante în vederea obţinerii confortului optim desfăşurării orelor de studiu. Suprafaţa estimată mansardării este de 994 mp.

Extindere  Şcoala Gimnazială  nr. 27

Extinderea are scopul de a descongestiona spaţiile existente la  corpul de clădire în care funcţionează şcoala în prezent. Se va studia  posibilitatea de extindere pe orizontală sau pe verticală. În cazul soluţiei  de extindere orizontală se vor prevedea legătura între corpul existent şi corpul nou şi lucrări de  amenajări la clădirea veche în zona de racord cu corpul nou.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, vineri, amenzi în valoare totală de 9.200 de lei

Suprafaţa estimată extinderii este de 1,000 mp, se vor prevedea săli de clasă, grupuri sanitare. Materialele vor fi  performante energetic în vederea obţinerii confortului optim desfăşurării orelor de studiu.

Extindere  Şcoala Gimnazială nr. 30

Extinderea are scopul de a descongestiona spaţiile existente la  corpul de clădire în care funcţionează şcoala. Se va studia posibilitatea extinderii pe orizontală şi pe verticală.

În cazul soluţiei  de extindere orizontală se va prevedea legătura între corpul existent şi corpul nou. Pentru aceasta sunt necesare lucrări pentru construcţia corpului nou şi lucrări de amenajări la clădirea veche în zona de racord cu corpul nou.

Suprafaţa estimată extinderii este de 1.064 mp cu acelaţi regim de înălţime ca şi clădirea existentă  şi se vor prevedea săli de clasă, grupuri sanitare.

Extindere  Liceul Vocaţional de Arte Plastice H.M. Teutsch

Corpul nou de şcoală, având o suprafaţă desfăşurată de 1.000 mp, va fi în prelungirea actualului corp de clădire. Clădirea va avea  săli de clasă şi grupuri sanitare în regim de înălţime P+3E. Materialele vor fi performante energetic în vederea obţinerii confortului optim desfăşurării orelor de studiu.

Alte articole:   Vreme caldă la sfârșitul toamnei. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Se va prevedea legătură între corpul existent şi corpul nou. Pentru aceasta sunt necesare lucrări pentru construcţia corpului nou şi lucrări de amenajări la clădirea veche în zona de racord cu corpul nou .

Au fost semnate contractele pentru studii de fezabilitate şi proiecte tehnice (PT) la 3 unităţi de învăţământ: Mansardare Grădiniţa nr. 11, Extindere Şcoala Gimnazială nr. 1, Extindere Şcoala Gimnazială nr. 2 şi contractul pentru SF Mansardare Şcoala Gimnazială nr. 25.

În această perioadă sunt în evaluare cele două propuneri pentru realizare SF  Extindere şi Mansardare  Şcoala Gimnazială nr. 12, corp B (strada Şcolii nr. 6A), iar în 05.02 este termenul  de depunere a ofertelor pentru SF şi PT Extindere şi reabilitare termică Grădiniţa nr. 5 şi pentru SF Mansardare  Grădiniţa  nr. 7.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.