A început montarea separatoarelor de sens pe DN 11, între Braşov și Hărman

A început montarea separatoarelor de sens pe DN 11, între Braşov și Hărman

Au început lucrările de montare a separatoarelor de sens, pe DN 11 Braşov – Hărman. Date fiind lucrările, circulaţia se desfăşoară pe câte o singură bandă, pe fiecare sens.

Decizia autorităților de a monta separatoare din beton, pe mijlocul drumului a venit imediat după accidentul de luna trecută, în care și-au pierdut viața patru persoane, printre care și un copil.

Imediat după tragedie, prefectul județului Brașov a luat legătura cu reprezentanții poliției și cei de la Compania de Autostrăzi și astfel s-a ajuns la concluzia ca în zonă trebuie montați mai mulți parapeți pe mijlocul drumului, pentru a fi evitate alte astfel de tragedii.

Reprezentanții CNAIR au fost de acord cu propunerile autorităților brașovene și au anunțat că parapeții vor fi montați pe DN11, de la ieșirea din Brașov și până la podul care face legătura cu localitatea Prejmer.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   În luna Mai 2020, România a înregistrat cel mai mic număr de decese, din ultimii șapte ani
Loading...
loading...
  1. E bine. Se putea si mai bine, adica sa se largeasca portiunea de la pod si pana in Lunca Calnicului. Mereu cand parcurg acel drum devin religios.

    Reply
  2. si niste stalpi de iluminat pe cand???
    e bezna totala si pentru o portiune de drum de la Harman platim rovinieta

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.