blog-logo

Eduard Torok renunță la săriturile cu schiurile. Poziţie halucinantă a Federaţiei de Schi

Eduard Torok renunță la săriturile cu schiurile. Poziţie halucinantă a Federaţiei de Schi

Cazul săritorilor cu schiurile Eduard Torok și Iulian Pâtea care au vrut să participe în calificările etapelor de la Garmisch Partenkirchen (Germania) și Innsbruck (Austria), dar cărora federația română le-a anulat înscrierile a făcut înconjurul lumii.

Cei doi sportivi brașoveni au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au ajuns la Garmisch Partenkirchen.

Iată care este pozitia federatiei de schii: „Responsabilul pentru sarituri cu schiurile este Paul Ganzehuber, vicepresedinte FRSB, unul din cei mai mari antrenori din lume. Dupa sezonul de vara si prima parte a sezonului de iarna, am decis impreuna ca dupa ultima competitie de Cupa Continentala, 27-28 decembrie din Elvetia, sa analizam daca unul din cei doi sportivi Iulian Patea si Eduard Torok au un nivel tehnic care sa le permita calificarea la J O. In cele doua sezoane, Patea I. nu a obtinut calificarea la nici o competitie FIS sau Continental Cup, competitie de nivel 2 si 3, si are si patru kg in plus, iar Torok E. nu a participat decat la cateva competitii, fara pregatire, deoarece el este student in Anglia. Daca la competitii de nivel inferior nu fac puncte si nu se califica in mansa a doua, si fac sarituri cu 30-40 m sub sportivii castigatori nu au cum sa participe in Cupa Mondiala sau la Turneul celor patru trambuline”.

Alte articole:   INCREDIBIL Pentru ce a cerut finanţare administraţia Coliban de la bugetul de stat?!

Întrebarea la care nu mai poate răspunde nimeni este dacă obţineau rezultate?…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate