blog-logo

Pârtiile de schi din Poiana Braşov au fost deschise. Spectacol impresionant realizat de monitorii de schi (Foto)

Pârtiile de schi din Poiana Braşov au fost deschise. Spectacol impresionant realizat de monitorii de schi (Foto)

Monitorii de schi din Poiana Braşov au făcut spectacol, la deschiderea oficială a sezonului de schi.

Sâmbătă seara, într-un peisaj hibernal, instructorii au coborât cu torțele aprinse, pârtia Bradul, sub privile a zeci de turiști entuziasmați.

Alături de reprezentanţii şcolilor de schi din Poiana Braşov s-au mai aflat şi angajaţii de la Salvamont şi Jandarmeria Montană. În plus, administratorii domeniului schiabil au prezentat utilajele care sunt folosite la întreţinerea pârtiilor.

Evenimentul de deschidere a sezonului de schi a debutat la ora 13.00, cu muzică şi voie bună. În jurul orelor 15:00, pentru toţi copiii cuminţi, Moş Crăciun a sosit cu sania şi cu cadouri multe, iar apoi trupa Direcţia 5 a susţinut un concert pe scena amenajată la baza Pârtiei Bradul.

Alte articole:   Obeliscul din fața Gării Brașov, o deschidere spre nou și trecutul istoric al orașului

Punctul culminat a fost reprezentat de coborârea pârtiei cu torţe aprinse în mâini a monitorilor de schi şi a salavatorilor montani, scrie Mediafax.

Condiții bune de schiat

Tunurile de zăpadă artificială au fost pornite de mai mult timp, având în vedere că temperaturile au permis pornirea instalaţiilor, astfel încât se poate schia în condiţii excelente.

Potrivit administratorilor domeniului schiabil, toţi cei 24 de kilometri de pârtii din Masivul Postăvaru sunt practicabili.

Tot sâmbătă au fost deschise pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire Predeal.

Starea pârtiilor o puteţi urmări aici.

Foto: mediafax.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate