A venit Moş Crăciun şi la Colegiul Tehnic Maria Baiulescu

A venit Moş Crăciun şi la Colegiul Tehnic Maria Baiulescu

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a venit Moș Crăciun la tinerii ucenici din clasele de bucătari, ospătari și lucrători hotelieri, care învață meseriile în prima școală profesională în sistem dual în ospitalitate din România.

Aceasta și-a deschis porțile anul acesta în cadrul Colegiul Tehnic Maria Baiulescu din Brașov și poartă numele de Cool Academy. Spiridușii lui Moș Crăciun de anul acesta au fost: fabrica de mezeluri germane Reinert din Feldioara și Trus HoReCa Services, specialistul în bucătarii profesionale de la consultant la proiectare, instalare și mentenanță.

Copiii din clasele de ospătari și lucrători hotelieri au primit cadourile de crăciun din partea partenerilor din mediul privat al Cool Academy, prin reprezentanții: Nicoleta Pălăduță de la Hotel Kolping și Cristian Macedonschi din partea TrusHoReCa Services și Cucinino Pasta Bar, la școala, într-un cadru festiv, la care au participat și directorul colegiului, Lavinia Butnariu și directorul adjunct Simona Talabă.

Alte articole:   Polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni, în valoare de peste 16.200 de lei, în ultimele 24 de ore

Viitorii bucătari și-au petrecut dimineața la Showroom Cafe la invitația Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, reprezentată prin președintele Ștefan Bercea, a vicepreședintelui Cornelia Ghișoi și a Cristian Macedonschi – C.E.O. Trus HoReCa Services, în cadrul unui atelier unde au învățat să facă turtă dulce și să o decoreze, iar rezultatul a fost unul dulce.

Cristian Macedonschi ne-a declarat că „am profitat de ultima zi înainte de vacanță pentru a le face elevilor din cadrul școlii profesionale duale în ospitalitate, Cool Academy, o surpriză, atât dulce, cât și practică. Cu ajutorul partenerilor noștri Reinert și Trus Horeca Services prin Cucinino Pasta Bar, cu suportul celor doi chefi bucătari, am reușit să facem acest atelier de turtă dulce. Cu această ocazie am pecetluit și parteneriatul strategic dintre Colegiul Tehnic Maria Baiulescu, Cool Academy și ANBCT pentru a garanta o dezvoltare profesională optimă a viitorilor bucătari, ospătari și lucrători hotelieri pe care îi formăm la Brașov.

Alte articole:   VIDEO Orban bagă în carantină autostrada Comarnic - Brașov

Directorul şcolii, Lavinia Butnariu, spune că „suntem foarte încântați de inițiativa partenerilor economici, în special TrusHoReCa Services, de a organiza acest eveniment cu ocazia încheierii anului calendaristic. Elevii au participat activ la prepararea produselor de Crăciun și au învățat din experiența a doi maeștri recunoscuți și au avut și ocazia de a socializa cu partenerii economici. Beneficiile au fost atât de ordin personal, cât și profesional”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Unul liceu cu o directoare frustrata proasta pe desupara ca nu este director la un liceu bun din Brasov. Frustrata ca nu primeste cadouri de la elevi ,parinti. Cred ca ispectoratul ar trebui sa o schimbe din functia de director. In general tot profesorii din acest liceu Maria Baiulescu sunt frustrati.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate