blog-logo

Separatoare de sens pe DN 11, între Braşov şi Hărman

Separatoare de sens pe DN 11, între Braşov şi Hărman

După tragicul accident petrecut sâmbătă, pe DN 11, între Braşov şi Hărman, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, printre care și un copil, autoritățile au decis să monteze separatoare de sens.

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, a afirmat miercuri, într-o conferință de presă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, că a purtat discuții cu reprezentanții CNAIR și cu cei ai Inspectoratului de Politie Județean (IPJ) Brașov pentru montarea de separatoare de sens pe porțiunea de drum periculoasă.

„Am luat legătura cu cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, cu cei de la CNAIR, care se ocupă de drumurile naţionale. În cel mai scurt timp îmi doresc ca pe DN 11, de la ieşirea din Braşov până dincolo de comuna Hărman să existe separatoare din beton, pentru că numai astfel se pot evita groaznicele accidente, aşa cum a fost şi cel de sâmbătă. Aceste separatoare pot salva vieţi omeneşti. Am purtat discuţii şi aceste separatoare vor fi amplasate la faţa locului”, a precizat prefectul, Marian Rasaliu.

Amintim că în urma tragicului accident patru persoane și-au pierdut viața, iar o mamă şi fetiţa ei au fost grav accidentate.

Alte articole:   Mituri cu care se confruntă medicii în stomatologia pediatrică. Ce trebuie să știi pentru copilul tău

Foto: digi24.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate