blog-logo

Amendamente la bugetul pe 2018 ale deputatului UDMR Ambrus Izabella

Amendamente la bugetul pe 2018 ale deputatului UDMR Ambrus Izabella

Deputatul UDMR Ambrus Izabella a depus mai multe amendamente la bugetul de stat pentru anul viitor. Iată care sunt acestea şi ce sume au fost solicitate:

De la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a solicitat alocarea de fonduri pentru Consiliul Judeţean Braşov, necesare la finalizarea proiectelor deja acceptate la finanțare în cadrul PNDL – modernizare și reabilitare DJ 112C (Hălchiu – Satu Nou – Dumbrăviţa – Vlădeni) – 25,866 milioane de lei şi reabilitarea DJ 132 (Rupea – Homorod – Jimbor) – 17,118 milioane de lei. 

La capitolul Sănătate a solicitat distribuirea a 10,2 milioane de lei către Consiliul Judeţean, pentru asigurarea funcționalității acceleratorului de particule cu care va fi dotat Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, necesar în tratamentul afecțiunilor oncologice.

Alte articole:   Cinci intervenții ale salvamontiștilor, astăzi, în Poiana Brașov

Tot la Sănătate a mai cerut 7,417 milioane de lei pentru Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Brașov. Suma reprezintă finanțarea proprie și cheltuielile neeligibile în sarcina Consiliului Județean Brașov în calitate de beneficiar al proiectului POR 2014-2020 „Modernizare, dotare și eficientizare energetică Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Brașov”, sumă care, în lipsa resurselor financiare, nu poate fi acoperită din bugetul județului.

La Transporturi, Ambrus Izabella a solicitat suma de 42,284 milioane de lei, suma necesară derulării etapei a III-a a programului de investiții la Aeroportul Internațional Ghimbav – Brașov.

 

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate