Patinatorii Coronei, calificaţi la Cupa Mondială şi Campionatul Mondial

Patinatorii Coronei, calificaţi la Cupa Mondială şi Campionatul Mondial

Patinatorii de viteză ai clubului Corona, antrenaţi de Bogdan Stănescu s-au întors de la Campionatul Naţional şi Cupa României, care s-au desfăşurat la Inzell, în Germania cu nouă medalii de aur, una de argint şi patru de bronz, şi patru sportivi cu barem de calificare la Cupa Mondială de juniori şi cu Mihaela Hogaş, calificată la Campionatul Mondial de juniori din luna martie, de la Salt Lake City din SUA.

Rezultatele obţinute de sportivii Coronei la  Campionatul National de Sprint Open Seniori sunt Mihaela Hogaş – locul 1 la 500m; locul 1 la 1000m, locul 1 Clasament General; Cosmin Nedelea – locul 1 la 500m, locul 1 la  1000m, locul 1 clasament general; Popa Cristian – locul 3 la 500m, locul 3 1000m, locul 3 la clasamentul general; Ionel Ramona – locul 6 500m, Locul 6 1000m, Locul 6 în clasamentul general; Manolache Roxana – locul 7 500m, Locul 7 1000m, Locul 7 în clasamentul general (ultimele fete fiind încă junioare).

La Cupa României, Mihaela Hogaş a câştigat locul 1 la juniori A; Roxana Manolache, locul 1 la juniori B; Ramona Ionel, locul 3 juniori B; Cosmin Nedelea, locul 1 la Juniori A şi Cristian Popa, locul 2 la seniori.

Antrenorul Coronei, Bogdan Stănescu, a declarat că este foarte bucuros de toate rezultatele obţinute de sportivii pe care îi antrenează, dar a evidenţiat  junioarele, care au evoluat foarte tare.

„A fost un concurs foarte bun pentru noi, în care am obţinut rezultatele pe care le aşteptam. Vreau să scot în evidenţă faptul că la junioarele mici se vede o creştere, ele având o prestaţie foarte bună în Germania, câştigându-şi astfel dreptul de participare la Cupa Mondială, alăpturi de un alt junior, Cosmin Nedelea, sportiv care este cel mai bun din ţară la acest moment. Cum era de aşteptat, vârful nostru de lance, Mihaela Hogaş şi-a confirmat valoarea şi a terminat din nou prima cu timpi foarte buni. Acum urmează şi pentru noi sărbătoreile iar apoi Cupa Mondială de juniori de la Innsbruck din 26-28 ianuarie, iar in februarie Campionatul Naţional pe probe si poliatlon. Ne dorim să venim şi din aceste competiţii cu rezultate foarte bune”, a spus antrenorul Coronei.

 

Alte articole:   Din toamnă, mai puțini elevi într-o clasă, iar unele discipline vor fi susținute online

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.