blog-logo

PSD: Guvernul nu e luat în calcul ca posibil acţionar al Aeroportului în niciuna dintre variantele de finanţare ale CJ

„A face opoziţie politică nu înseamnă să exagerezi, nici să declari lucruri nereale. Un deputat PNL a depus un amendament prin care a solicitat repartizarea sumei de 270 de milioane lei pentru a se face Aeroportul Braşov. Acelaşi deputat, împreună cu colegul ei, afirmă, într-un comunicat că parlamentarii braşoveni ai PSD au votat împotriva amendamentului. Nu e adevărat. Recomandarea Comisiei pentru Buget era de respingere a acestei solicitări, pentru că nu există o bază legală pentru a se finanţa investiţia  din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. În studiul de oportunitate, pe care preşedintele Consiliului Judeţean l-a prezentat ministrului Marius Dunca şi parlamentarilor braşoveni, nu este luat în calcul Guvernul ca posibil acţionar al Aeroportului, în niciuna dintre cele patru variante de finanţare”, au dat un comunicat de presă, în replică, cei de la PSD..

Alte articole:   Andreea Moldovan, despre orele de sport fără măști: Este păcat să compromiți tot efortul din școală

Aceștia susțin că, deși nu exista bază legală, braşovenii de la PSD au fost printre cei 96 de senatori şi parlamentari care au votat în favoarea acestui amendament. Plenul reunit al Parlamentului a respins propunerea cu 171 de voturi.

„De vreme ce grupul social-democraţilor numără 152 de deputaţi şi 67 de senatori, matematica este simplă. PSD Braşov îşi reafirmă şi dovedeşte sprijinul pentru aeroport. Reamintim, unitatea parlamentarilor de la toate partidele în ceea ce priveşte obiectivele pentru Braşov, a dat roade în obţinerea terenului pentru spital”, mai scriu social-democrații.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate