Amendamentul pentru finanţarea Aeroportului de la Braşov, respins de PSD-ALDE

Amendamentul pentru finanţarea Aeroportului de la Braşov, respins de PSD-ALDE

Majoritatea parlamentară a respins amendamentul prin care Aeroportul Brașov ar fi primit finanțare de la bugetul de stat. Parlamentarii PSD de Brașov prezenți în sală în momentul susținerii au votat împotriva finanțării aeroportului.

Acum câteva zile am depus, în calitate de parlamentari PNL Brașov, un amendament la legea bugetului de stat în sensul finanțării integrale a obiectivului de investiții Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, cu suma de 270 de milioane de lei. Am solicitat acești bani atât Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, cât și Ministerului Transporturilor.

Deși Brașovul este al doilea oraş turistic al ţării şi există studii clare că aeroportul ar fi profitabil, și cu toate că investiția este perfect justificată, fiind generatoare de turism, comerț, activități economice și locuri de muncă, parlamentarii PSD Brașov prezenți în sală în momentul susținerii au votat împotriva finanțării aeroportului, în ton cu majoritatea PSD-ALDE.

Având în vedere că Guvernul și parlamentarii PSD au respins constant solicitările de finanțare, și, în condițiile în care aeroportul este așteptat de 12 ani, va trebui să ne bazăm foarte mult pe ceea ce vom face la nivel local. Se pare că suntem pe cont propriu și că parlamentarii PSD de Brașov prezenți în sală în momentul susținerii, în numle disciplinei de partid, votează împotriva intereselor comunității care le-a acordat votul.

  • Deputat PNL, Mara Mareș
  • Deputat PNL, Gabriel Andronache
Alte articole:   Accident rutier, acum, pe DN10! Traficul este blocat
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. De ce nu-i tragem la raspundere pe domnii deputati de Brasov care au votat impotriva acestui proiect?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.