Cei mai activi voluntari brașoveni (partea a 3-a)

Cei mai activi voluntari brașoveni (partea a 3-a)

Seara voluntarilor brașoveni i-a premiat anul acesta pe cei mai activi voluntari, nominalizați de organizațiile din care fac parte. Evenimentul a fost organizat în 5 decembrie de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și partenerii săi, Asociația Colors și Centrul de Voluntariat Brașov.

Așadar săptămâna aceasta avem ocazia să îi cunoaștem pe cei care în 2017 și-au dedicat energia și timpul cauzelor lor favorite!

Mihaela Chichernea, Asociația Tinerilor Implicați

Mihaela are 18 ani și este voluntar al asociației, implicându-se activ în proiectele ”Gentleway II” și ”Tânăr informat-Tânăr implicat 5” derulate în cursul anului 2017. Este o fire veselă și nu se dă înapoi de la nimic, își dorește să crească și să se dezvolte personal, oferind astfel ce are mai bun comunității. Pentru activitatea sa din anul 2017, Mihaela a fost premiată în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Francisc Toth, ONCR Orizont

Alte articole:   ANM: Caniculă, dar și furtuni în următoarele zile

Este voluntar la Cercetașii Orizont Brasov de 2 ani de zile. În acest scurt timp a reușit:

– să ofere 4 ore/săptămână pentru pregătirile și organizarea întâlnirilor cu cercetașii de 11-14 ani;

– să organizeze taberele de cercetași din 2017;

– să preia departamentul de resurse umane – contribuind la conturarea profilului voluntarului cercetaș, la recrutarea, selecția și integrarea acestora în centrul local (anul acesta a reușit să atraga 6 voluntari noi)

– se implică direct în campaniile propuse de centrul local Orizont Brasov

– să aduca la zi paginile online de promovare

A ajuns la cercetași fiind părinte de lupițor (cercetașii cu vârsta între 7-10 ani) și a participat la una din întâlnirile organizate de noi. De atunci este prezent constant la planificările centrului local. De asemenea, un om de încredere și un prieten pentru cei din jur.

Alte articole:   VIDEO Prinţul Charles: Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar explica de ce o parte din mine se simte acasă în România

Pentru activitatea sa din anul 2017, Francisc a fost premiat în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Alexandru Fazakas, CPNT

Fazakas Alexandru, pentru implicarea totalî in toate activitățile clubului, fie că vorbim de nopți albe în munți pentru a aștepta concurenții, fie pentru zecile de kilometri bătuți pentru a marca trasee, Alex este mereu prezent acolo unde este  de lucru, mai ales dacă-i departe sau greu. Toate acestea se adaugă la numeroasele ture alpine pe care unii le pot numi extreme și performanțele extraordinare pe plan sportiv. A fost greu să alegem între Alex și Vlad Andrei, însă ținând cont că Alex este cel care i-a făcut cunoștință acestuia din urma cu CPNT-ul, am dori să-i oferim recunoașterea noastră si pe-a voastră! Pentru activitatea sa din anul 2017, Alexandru a fost premiat în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Ioana Drăghici, AVE Făgăraș 

Alte articole:   Doi tineri, înjunghiați duminică noapte sub Tâmpa. Agresorul avea cuțitul la el pentru tăiat slănina...

Ioana Drăghici s-a remarcat atât prin implicarea în activitățile de educație nonformală pe care le desfășurăm, cât și în evenimentele organizate în comunitate – 11even experiences, Bucurie în mișcare, Festivalul A fost Odată. Ioana este un model de seriozitate, responsabilitate și încurajare a spiritului de echipă. Ioana este elevă în cl a XI a. Pentru activitatea sa din anul 2017, Ioana a fost premiată în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Ionel Pătraşcu, Fundația Comunitară Țara Făgărașului 

Pasionat de calculatoare, IT, robotică, rețele și intrastructură de calculatoare, Ionel este un ajutor de nădejde al echipei Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului și o prezență constantă la toate activitățile derulate în oraș la care asigură suportul tehnic, cât şi voluntar şi membru al echipei YouthBank Făgăraş. Pentru activitatea sa din anul 2017, Ionel a fost premiat în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate